Chodzi o to, że histeroskopia zlecona po nieudanym transferze w klinice ma być w ramach programu?Wygrałam ale musiałam jeszcze raz pisać do MZ i już tym razem odpisali przesyłając moją wiadomość i ich odpowiedz bezpośrednio do mnie i do Gamety ogólnie pytałam też MZ w moim piśmie na temat histeroskopii czy jeśli lekarz zaleci po kolejnym nieudanym transferze to czy powinna być w ramach refundacji, bo byłam przekonana że mój drugi transfer się nie uda i że też mnie to będzie czekać. I ja odpowiedź rozumiem że tak
reklama
raisonnablement
Fanka BB :)
Ja zobaczę jak z tą histeroskopia będzie, kiedyś mi lekarz mówił, że to nie jest w refundacji, ale było to w sierpniu. Mówił, że na NFZ może wystawić skierowanie do szpitala uniwersyteckiego w Krakowie, bo im ufa, ale nie wie jakie terminy. Hmmm najwyżej będę kombinować jak będę wiedziała, że ten zabieg muszę zrobić i wtedy napiszę do MZ z konkretnym opisem mojej sytuacjiWygrałam ale musiałam jeszcze raz pisać do MZ i już tym razem odpisali przesyłając moją wiadomość i ich odpowiedz bezpośrednio do mnie i do Gamety ogólnie pytałam też MZ w moim piśmie na temat histeroskopii czy jeśli lekarz zaleci po kolejnym nieudanym transferze to czy powinna być w ramach refundacji, bo byłam przekonana że mój drugi transfer się nie uda i że też mnie to będzie czekać. I ja odpowiedź rozumiem że tak
Karolina_123
Super, że wywalczyłaś może ich trochę uświadomisz i ja już nie będę mieć takich problemówWygrałam ale musiałam jeszcze raz pisać do MZ i już tym razem odpisali przesyłając moją wiadomość i ich odpowiedz bezpośrednio do mnie i do Gamety ogólnie pytałam też MZ w moim piśmie na temat histeroskopii czy jeśli lekarz zaleci po kolejnym nieudanym transferze to czy powinna być w ramach refundacji, bo byłam przekonana że mój drugi transfer się nie uda i że też mnie to będzie czekać. I ja odpowiedź rozumiem że tak
Mogło! Zdecydowanie, to spora dawka.Tak sobie myślę, czy np to, że biorę acard 150 mogło spowodować, że nie małam plameń w 21dc tylko wlaśnie krwawiene?
LadyCaro
ogólnie planowałam brać w cyklu z transferem i jak zaczynałam, nie wiedziałam, ze transferu nie bedzie... I już ne chciałam odstawiać...Mogło! Zdecydowanie, to spora dawka.
amusedxxx
No pewnieLaski! Beta 42.03 Na 6dpt chyba jest super, nie?
amusedxxx
No wlasnie juz pal licho ten hajs za tą wizytę, ale chodzi o to zeby tez w końcu zaczęli traktować pacjentki jak w innych klinikach trzymam kciuki żebyś nie miała takich problemów, a jak będzie cokolwiek nie tak to nie popuszczaj!Super, że wywalczyłaś może ich trochę uświadomisz i ja już nie będę mieć takich problemów
reklama
amusedxxx
gdzie robiłaś że masz tak szybko wynikiLaski! Beta 42.03 Na 6dpt chyba jest super, nie?