Dziekuje Wam bardzo za odpowiedzi. A jak to jest w sytuacji gdyby teraz transfer nie udal sie ( nie mamy wiecej zarodkow). Czy wowczas trzeba dokumentowac znowu czas starania o kolejna ciaze? U nas problemem byla morfologia plemnikow oraz niedrozny jeden jajowod, co w zasadzie nie bylo na liscie kwalifikujacej do in vitro a wzieto pod uwage raczej czas staran ( 2lata).
reklama
anyżowa
Fanka BB :)
Ja nadal bez wyników hodowli, dzwoniłam do kliniki babka z rejestracji ma przekazać do embriolog info o pilnym kontakcie, nie przełączyła mnie , bo tam nikogo nie ma. Jestem wściekła i najprawdopodobniej govvno się dzisiaj dowiem na to wychodzi a jest 6 doba po punkcji.
LadyCaro
miałam identycznie. Ja też małam info dopiero w 7 dobie i to po południu. Tyle nerwów ile się najadłam...Ja nadal bez wyników hodowli, dzwoniłam do kliniki babka z rejestracji ma przekazać do embriolog info o pilnym kontakcie, nie przełączyła mnie , bo tam nikogo nie ma. Jestem wściekła i najprawdopodobniej govvno się dzisiaj dowiem na to wychodzi a jest 6 doba po punkcji.
Agunia1401
Moderator
W jakiej jesteś klinice? Do mnie zadzwonili później info. Jak masz w pierwszym mailu tam mi napisali ze wtedy i wtedy będzie informacja.Ja nadal bez wyników hodowli, dzwoniłam do kliniki babka z rejestracji ma przekazać do embriolog info o pilnym kontakcie, nie przełączyła mnie , bo tam nikogo nie ma. Jestem wściekła i najprawdopodobniej govvno się dzisiaj dowiem na to wychodzi a jest 6 doba po punkcji.
Dziewczyny a jak jest z mrozeniem zarodków z dofinansowania. Mam trzy zamrożone, trzy słomki. Cena za słonkę jest podana i wniej jest cena rocznego utrzymania po roku utrzymanie 500zl. Obejmuje to refundacja?
raisonnablement
Nie, ja od razu dostałam sms od lekarza, żeby umówić się na wizytę i od razu od nowa zaklikał w systemie, że daje kwalifikacje i rozpisal stymulacjęDziekuje Wam bardzo za odpowiedzi. A jak to jest w sytuacji gdyby teraz transfer nie udal sie ( nie mamy wiecej zarodkow). Czy wowczas trzeba dokumentowac znowu czas starania o kolejna ciaze? U nas problemem byla morfologia plemnikow oraz niedrozny jeden jajowod, co w zasadzie nie bylo na liscie kwalifikujacej do in vitro a wzieto pod uwage raczej czas staran ( 2lata).
Motylkowa!
Do końca programu (na ten moment koniec 2028) przechowywanie zarodkow jest opłacane przez MZ. Po zakończeniu programu para płaci corocznie opłatę za przechowywanie zarodków.W jakiej jesteś klinice? Do mnie zadzwonili później info. Jak masz w pierwszym mailu tam mi napisali ze wtedy i wtedy będzie informacja.
Dziewczyny a jak jest z mrozeniem zarodków z dofinansowania. Mam trzy zamrożone, trzy słomki. Cena za słonkę jest podana i wniej jest cena rocznego utrzymania po roku utrzymanie 500zl. Obejmuje to refundacja?
anyżowa
Dzwoniła embriolog , nareszcie...
Z 8 zapłodnionych komórek mamy 7 zarodków blastocyst
6 z nich jest z piątej doby. Klasy:
3 zarodki klasy 4.1.1, dwa 4. 2. 2 i jeden 3.1.1,
1 z znich jest z szóstej doby, czyli dzisiaj klasa: 4.2.2
Z 8 zapłodnionych komórek mamy 7 zarodków blastocyst
Ostatnia edycja:
Lilli2
super wynik! wspaniała gromadkaDzwoniła embriolog , nareszcie...
Z 8 zapłodnionych komórek mamy 7 zaradków blastocyst
reklama
Lea2022
Moderator
GratulacjeDzwoniła embriolog , nareszcie...
Z 8 zapłodnionych komórek mamy 7 zaradków blastocyst