reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
w tym cyklu nie, ale to już było testowane i mi progesteron na te plamienia nie pomaga. Z tym, że w tym miesiącu to już n ie było plamienie, a krwwienie.
Wcześniej nie, ale wcześniej polipów zdiagnozowanych nie było. Myslałam, że może teraz przy nim coś dali. A kiedy planowo okres? Za tydzień?

Wcześniej nie, ale wcześniej polipów zdiagnozowanych nie było. Myslałam, że może teraz przy nim coś dali. A kiedy planowo okres? Za tydzień?
no tak niby w sobotę, ale to kalendarz trochę mi skrócił cykl, bo po punkcji miałam krótszy. Więc spodziewam się gdzieś właśnie za tydzień. Póki co nic nie boli, ani brzuch, ani cycki, żadnego objawu na okres nie mam.

reklama
Do góry