Też od wczoraj ciebie obserwujęna.wsi.w.miescie i tu i tu
reklama
NataliaNatka
Aktywna w BB
Będzie wszystko dobrze! Daj znaćUmówiłam już lekarza na 16:15 zobaczymy co powie gorzej jak tam coś zostawili i tak się dzieje
LadyCaro
Fanka BB :)
no ja ostatnio mega się przekonałam do orbitreka, rano przed pracą 10 minut, w przerwie w pracy 10 lub 20 minut, po pracy 10, wieczorem 10 lub 20 i trochę się robii tych kroczkówTo nie jest głupi pomysł zdecydowanie jest lepiej zamienić jedzenie czipsów jak w moim wypadku na orbitreka jak w Twoim Natka 0 : 1 Lady
Karolina_123
Kurcze, a mnie już się znudził ten tik tok, w kółko pokazuje mi się to samonie instaluj tego góvvna, ja się uzależniłam ale przynajmniej mam tyle dyscypliny, żeby włazić na orbitrek jak go scrolluję
Dam oczywiście ,że wam zawsze dam znać 3 nospy max poszły i 2 Metafen i nie ma poprawy zimno mi ciepło mi już sama nie wiem to jest tak przerażające ,że myślałam jak wyjdę do domu to już będzie dobrze a tu znowu jakieś kwiatki wychodząBędzie wszystko dobrze! Daj znać
fckathy
Bardzo bardzo współczuje i przytulam obyś jak najszybciej miała to już za sobąDam oczywiście ,że wam zawsze dam znać 3 nospy max poszły i 2 Metafen i nie ma poprawy zimno mi ciepło mi już sama nie wiem to jest tak przerażające ,że myślałam jak wyjdę do domu to już będzie dobrze a tu znowu jakieś kwiatki wychodzą
Motylkowa!
Ja też się boję ściągać tiktoka już i tak scrollowanie insta zajmuje mi za dużo czasu ale bardzo lubie oglądać rolki i posty staraczkowe
Nelliel
To ja też dołączę do grona obserwującychna.wsi.w.miescie i tu i tu
Sharley
Potwierdzam, uzależnia zainstalowałam jakoś w trakcie pandemii i tak już został ze mną ale tak serio, to dużo fajnych treści tam można znaleźć, zarówno staraczkowych, jak i lifestylowych, no i wiadomo jakieś śmieszki, wszystko zależy jak wyuczy się swój algorytmnie instaluj tego góvvna, ja się uzależniłam ale przynajmniej mam tyle dyscypliny, żeby włazić na orbitrek jak go scrolluję
reklama
LadyCaro
no ale czas to pożera strasznie.Potwierdzam, uzależnia zainstalowałam jakoś w trakcie pandemii i tak już został ze mną ale tak serio, to dużo fajnych treści tam można znaleźć, zarówno staraczkowych, jak i lifestylowych, no i wiadomo jakieś śmieszki, wszystko zależy jak wyuczy się swój algorytm
U mnie ngaortsze jest jak wyskakują tik toki z jakimiś biednymi, ocalonymi zwierzetami. Nie mogę tego oglądać, bo serce mi pęka, ale oglądam, bo mi tak szkoda tych zwierzątek. No i potem tik tok mii ciaglę podrzuca takie treści. A nie umiem zablokować, zeby akurat tych mi nie wyświetlało