reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dziewczyny z pozytywnymi testami - czujecie może jakieś zmiany w podbrzuszu? Ja cały czas od niedzieli to samo, w życiu czegoś takiego nie czułam, jakby ciągnęło macice w dół, nie ból, nie skurcze, nic niekomfortowego, tylko takie, no dziwne uczucie 😂 to ono mi pierwsze dało znać, że może się udało, ale nie ufałam.
Jestem ciekawa czy ktoś też tak ma
Ja tak miałam przez jeden dzień 7 dpt

Ja długo krwawiłam, niestety musi się obkurczyć macica a każda z nas inaczej bol odczuwa, ja też mam skurcze do kręgosłupa. Najlepiej skontaktuj się z swoja ginekolog a jak nie to zgłoś się na sor. Masz antybiotyk?
Mam dwa antybiotyki zadzwoniłam już do ginekolog i na wizytę jadę na 16:15 bo u nas jak na sor się pojedzie to odrazu zatrzymują na oddzielę nie ma ,że zejdzie lekarz i zobaczy 😪gorzej jak tam coś zostawili

reklama
Do góry