reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Czy jest tu jakaś szalona kobietka, która marzyła o bliźniakach? Czy lekarze w klinikach odradzają? Znacie takie przypadki w in vitro w Waszym otoczeniu? Wiem, że każda z Was chciałaby być mamą chociaż jednego, ale pomarzyć zawsze można
Pamiętaj, że ciąża bliźniacza niezależnie od jej przebiegu, uważana jest za powikłaną. Nie każdy ginekolog będzie chciał ją prowadzić, nie w każdym szpitalu przyjmą poród.

reklama
Coś się zaczyna dziać 🥹
Spadła jakość zdjęcia i nie widać tak dobrze, ale na żywo nawet małżu od razu zauważył. No i wcześniej wyszła niż ostatnio, wtedy 4dpt wieczorem miałam jeszcze jaśniejszego duszka 🙈 oby to był dobry znak
Widać widać 😍❤️

Trochę tu jestem u Was na tej grupie taką stalkerką 😅 ale niesamowicie mocno trzymam kciuki za Was wszystkie, zwłaszcza kreskowiczki 🥹🤞🏻 i też nie ukrywam podczytuje bo z tyłu głowy wiem, że czeka mnie to samo, ale na razie wracam do siebie po łyżeczkowaniu

Edit: ej ej, bez smuteczków ❤️ cieszę się, że mamy jakiś plan działania na przyszłość i możliwości (o ile się nie skończą środki), a te 2 tygodnie po pozytywnym teście były dla mnie pełne szczęścia i nadziei i tego się trzymam, mimo, że koniec był jaki był

Czy jest tu jakaś szalona kobietka, która marzyła o bliźniakach? Czy lekarze w klinikach odradzają? Znacie takie przypadki w in vitro w Waszym otoczeniu? Wiem, że każda z Was chciałaby być mamą chociaż jednego, ale pomarzyć zawsze można
Znajoma za granicą miała podane dwa zarodki, jeden się podzielił i urodziła trojaczki :)

Dziewczyny w ciąży - jaki macie protokół schodzenia z proga i estrofemu?
Znając moje szczęście to będę to wszystko łykać do 38tc :D
a tak poważnie to do końca pierwszego trymestru z racji krwiaka z niczego nie schodzimy, dostałam jeszcze więcej progesteronu. No i w sumie chyba dobrze,
Bo krwiak się pięknie wchłania.

reklama
Hej dziewczyny 🙂 Dzisiaj 3 DC, wczoraj zaczęłam letrozol, pod koniec przyszłego tygodnia mam wizytę na USG zobaczymy jak będzie. Boje się tego drugiego transferu, boje się znowu niepowodzenia 😓

Do góry