reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Tyle ile ma zarodek, czyli najczęściej 5.
Wizyt to zależy, bo po pierwsze kliniki mają różną praktykę częstotliwości, a po drugie nie wiadomo kiedy owulacja, bo jeśli np przyjdziesz w 11dc i się okaże, że owulacja już tuż tuż no to mniej - jak się okaże, że jeszcze daleko - to więcej. Ovitrelle chyba jest regułą, bo wtedy wiadomo kiedy konkretnie ustala się "moment zero"
No to zobaczymy co powie w poniedziałek, oby się coś działo bo do kliniki mam 2h i jeździć co dwa dni to trochę męczące

Rozmawiałam z lekarzem. Kazał odstawić leki i czekać na @ ...
Masakra:(
Powiedział że we wtorek ustalimy szczegóły dalszego działania ale podejrzewam że zaproponuje przerwę na odpoczynek. Miałam we wrześniu stymulację + punkcję + świeży transfer... Nie mam ❄️ więc wszystko muszę zacząć od początku 😭...

Rozmawiałam z lekarzem. Kazał odstawić leki i czekać na @ ...
Masakra:(
Powiedział że we wtorek ustalimy szczegóły dalszego działania ale podejrzewam że zaproponuje przerwę na odpoczynek. Miałam we wrześniu stymulację + punkcję + świeży transfer... Nie mam ❄️ więc wszystko muszę zacząć od początku 😭...
Wiem że to czekanie jest dobijające, ale może dobrze Twojemu organizmowi, ale pewnie i Twojej głowie zrobi chwila oddechu przed kolejną procedurą. To jednak duży wysiłek i ważne żeby być w dobrej formie. Trzymamy tu kciuki żeby wszystko było dobrze 🤞🫂

Wiem że to czekanie jest dobijające, ale może dobrze Twojemu organizmowi, ale pewnie i Twojej głowie zrobi chwila oddechu przed kolejną procedurą. To jednak duży wysiłek i ważne żeby być w dobrej formie. Trzymamy tu kciuki żeby wszystko było dobrze 🤞🫂
Poprzednim razem udało się przy 3 transferze... Ale miałam ❄️❄️❄️...
No nic, jak lekarz powie ,żeby poczekać to tak zrobimy... Tak się ucieszyłam a tu nic z tego :(

reklama
Do góry