powinni zapytać czy potrzebujesz l4 po punkcji A jak nie to śmiało poproś i powiedz o piątku teżDostałaś L4? Ja jutro o 10:30 punkcja, na piątek jak nie dadzą l4 wezmę wolne nie wiem czy chce się siłować i iść na siłę do pracy...
reklama
fckathy
Fanka BB :)
Po znieczuleniu ogólnym ? Ja to byłam tak poćpana fentanylem, że nic nie byłam w stanie zrobić, nawet na serialu się skupićautem jak autem ja po czułam się tak świetnie że pojechałam na zakupy do ikei na końcówce jednak zaczęło boleć i godzina w aucie do domu to była udręka
Agunia1401
Moderator
A byłaś na usg sprawdzić czy wszystko ok?U mnie miało być koniec października, ale okresu nadal nie ma, więc będzie listopad o ile nic się nie wydarzy…
Agunia1401
Moderator
Oby sobie organizm z nim sam poradził trzymam kciukiu mnie zależy co z tym polipem. Jak się złuszczy sam to w listopadzie. Jak nie, to histero i w grudniu.
raisonnablement
Właśnie dzisiaj idę, zaraz mam wizytęA byłaś na usg sprawdzić czy wszystko ok?
Ale ja pamiętam też po punkcji pojechałam na rynek do uwczesnej koleżanki która skomentowała mój sposób "odpoczynku "Po znieczuleniu ogólnym ? Ja to byłam tak poćpana fentanylem, że nic nie byłam w stanie zrobić, nawet na serialu się skupić
Devin
My po punkcji poszliśmy gdzieś do knajpy na śniadanko bo byłam Głodna normalnie bym mogła iść tego dnia do pracyPo znieczuleniu ogólnym ? Ja to byłam tak poćpana fentanylem, że nic nie byłam w stanie zrobić, nawet na serialu się skupić
Witam dziewczyny niestety u mnie 8+2 tydzień serduszko przestało bić jestem w szpitalu dostałam tabletki poronne 3 szt po 12 h zaczęłam krwawić psychicznie porażka a jeszcze całe poronienie muszę przeżyć i w domu poinformować córeczkę ,że maluszek stał się aniołkiem 1,66 cm miłości odeszło
LadyCaro
ja to samo, normalnie się czułam po punkcji. Mąż mówił, że wyszłam taka uśmiechnięta a on myślał, że jakeś zwłokii będzie ciągnął a też miałam fentanylMy po punkcji poszliśmy gdzieś do knajpy na śniadanko bo byłam Głodna normalnie bym mogła iść tego dnia do pracy
reklama
LadyCaro
o matko.... Trzymja się, to takie niesprawiedliwe...Witam dziewczyny niestety u mnie 8+2 tydzień serduszko przestało bić jestem w szpitalu dostałam tabletki poronne 3 szt po 12 h zaczęłam krwawić psychicznie porażka a jeszcze całe poronienie muszę przeżyć i w domu poinformować córeczkę ,że maluszek stał się aniołkiem 1,66 cm miłości odeszło