reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Tyle ile ma zarodek, czyli najczęściej 5.
Wizyt to zależy, bo po pierwsze kliniki mają różną praktykę częstotliwości, a po drugie nie wiadomo kiedy owulacja, bo jeśli np przyjdziesz w 11dc i się okaże, że owulacja już tuż tuż no to mniej - jak się okaże, że jeszcze daleko - to więcej. Ovitrelle chyba jest regułą, bo wtedy wiadomo kiedy konkretnie ustala się "moment zero"
No to zobaczymy co powie w poniedziałek, oby się coś działo bo do kliniki mam 2h i jeździć co dwa dni to trochę męczące

Rozmawiałam z lekarzem. Kazał odstawić leki i czekać na @ ...
Masakra:(
Powiedział że we wtorek ustalimy szczegóły dalszego działania ale podejrzewam że zaproponuje przerwę na odpoczynek. Miałam we wrześniu stymulację + punkcję + świeży transfer... Nie mam ❄️ więc wszystko muszę zacząć od początku 😭...

Rozmawiałam z lekarzem. Kazał odstawić leki i czekać na @ ...
Masakra:(
Powiedział że we wtorek ustalimy szczegóły dalszego działania ale podejrzewam że zaproponuje przerwę na odpoczynek. Miałam we wrześniu stymulację + punkcję + świeży transfer... Nie mam ❄️ więc wszystko muszę zacząć od początku 😭...
Wiem że to czekanie jest dobijające, ale może dobrze Twojemu organizmowi, ale pewnie i Twojej głowie zrobi chwila oddechu przed kolejną procedurą. To jednak duży wysiłek i ważne żeby być w dobrej formie. Trzymamy tu kciuki żeby wszystko było dobrze 🤞🫂

Wiem że to czekanie jest dobijające, ale może dobrze Twojemu organizmowi, ale pewnie i Twojej głowie zrobi chwila oddechu przed kolejną procedurą. To jednak duży wysiłek i ważne żeby być w dobrej formie. Trzymamy tu kciuki żeby wszystko było dobrze 🤞🫂
Poprzednim razem udało się przy 3 transferze... Ale miałam ❄️❄️❄️...
No nic, jak lekarz powie ,żeby poczekać to tak zrobimy... Tak się ucieszyłam a tu nic z tego :(

reklama
Do góry