fckathy
Fanka BB :)
Bardzo mi przykroNiestety u mnie dziewczyny porażka
14.10 beta- 52,8
16.10 beta 48,3
Nie tym razem...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykroNiestety u mnie dziewczyny porażka
14.10 beta- 52,8
16.10 beta 48,3
Nie tym razem...
Czyli od razu. Super że jest taka możliwość. Zobaczę co powie mój doktorek. Gdzie się leczysz ?Ja 10 sierpnia miałam betę 0, a 16 sierpnia zaczęłam nowa stymulację wcześniejsza stymulacja rozpoczęła się 15 czerwca
Super wynik! Gratulacje! Jak się czujesz po zabiegu?Jestem po rozmowie z lekarzem. Pobrano 16 oocytów z czego dojrzałych było 14 i one zostaną zapłodnione metodą ICSI. Do prawego jajnika był utrudniony dostęp, jest za macicą i zostało tam 4 mniejsze pęcherzyki. Dostałam Duphaston 2x10 mg za 9 dni jadę na kontrolne USG. Pierwszy telefon od embriolog będzie w piątek w 2 dobie, potem w 5 już z wynikiem końcowym. Transfer odroczony, wypadnie w połowie listopada.
No właśnie chyba leki mnie puściły i boli mnie podbrzusze bardziej niż na okres plus krzyże. Wzięłam sobie przed chwilą 2 tabletki paracetamolu, liczę, że jutro będzie lepiej, bo na chwilę obecną mocno średnio się czujęSuper wynik! Gratulacje! Jak się czujesz po zabiegu?
Ja widzę coś przebija️️hej dziewczyny, aktualizacja. U mnie 4 dpt popołudniowy test, nie wiem czy mam zwidy czy też widzicie tą słabiutką kreskę ? Zobacz załącznik 1667532
U mnie po punkcji była tragedia… wymioty, nie mogłam się ruszyć. Uratowała mnie dostawa z MacdonaldaNo właśnie chyba leki mnie puściły i boli mnie podbrzusze bardziej niż na okres plus krzyże. Wzięłam sobie przed chwilą 2 tabletki paracetamolu, liczę, że jutro będzie lepiej, bo na chwilę obecną mocno średnio się czuję
TFP KrakówCzyli od razu. Super że jest taka możliwość. Zobaczę co powie mój doktorek. Gdzie się leczysz ?
Byliśmy w maku akurat też bezpośrednio po, wtedy chyba jeszcze byłam mocno znieczulona obecnie wracam do domu i czuję każdy nawet mały dołek na autostradzie a4. Jestem wariatką, która dojeżdża do kliniki prawie 5h byle do domu i do łóżka na stabilnej powierzchni , dobrze że fotel chociaż wygodny w samochodzie i kocyk jest.U mnie po punkcji była tragedia… wymioty, nie mogłam się ruszyć. Uratowała mnie dostawa z Macdonalda
A Wy jesteście w Polsce? Jeżu nie wyobrażam sobie jazdy autem po punkcji, prawdziwa bohaterka z Ciebie!!Byliśmy w maku akurat też bezpośrednio po, wtedy chyba jeszcze byłam mocno znieczulona obecnie wracam do domu i czuję każdy nawet mały dołek na autostradzie a4. Jestem wariatką, która dojeżdża do kliniki prawie 5h byle do domu i do łóżka na stabilnej powierzchni , dobrze że fotel chociaż wygodny w samochodzie i kocyk jest.
Tak, w Polsce , taki ciekawy urlop mamy w tym roku nie wiem jak ogarnę wyjazd w listopadzie na transfer, bo praktycznie cały limit mam wyczerpany przez ten miesięczny wyjazd, będę się martwić późniejA Wy jesteście w Polsce? Jeżu nie wyobrażam sobie jazdy autem po punkcji, prawdziwa bohaterka z Ciebie!!