reklama
Agunia1401
Moderator
A nakierował Cię lekarz na jakieś dodatkowe badania? Bardzo mi przykro, dasz radę ponownieSpróbuję jeszcze raz najgorsze ,że muszę zaczynać procedurę od początku nie mam !
Motylkowa!
Fanka BB :)
Tak mi się skojarzyłoPrzynajmniej połowa z nas tak robi
JestemA
Widzęhej dziewczyny, aktualizacja. U mnie 4 dpt popołudniowy test, nie wiem czy mam zwidy czy też widzicie tą słabiutką kreskę ? Zobacz załącznik 1667532
Devin
Moderator
Ja dopiero 5dpt miałam odwagęPrzynajmniej połowa z nas tak robi
Lea2022
Moderator
Tak było!Tak mi się skojarzyło
Lea2022
Moderator
Tyle ile ma zarodek, czyli najczęściej 5.Dziewczyny na cyklu naturalnym, jak to teraz wygląda? Ile dni po owulacji transfer? I czy reguła jest ovitrelle? Zastanawiam się ile wizyt przede mną.
Wizyt to zależy, bo po pierwsze kliniki mają różną praktykę częstotliwości, a po drugie nie wiadomo kiedy owulacja, bo jeśli np przyjdziesz w 11dc i się okaże, że owulacja już tuż tuż no to mniej - jak się okaże, że jeszcze daleko - to więcej. Ovitrelle chyba jest regułą, bo wtedy wiadomo kiedy konkretnie ustala się "moment zero"
Jeszcze nie rozmawiałam z nim. Czekam na telefon.A nakierował Cię lekarz na jakieś dodatkowe badania? Bardzo mi przykro, dasz radę ponownie
reklama
raisonnablement
Ja 10 sierpnia miałam betę 0, a 16 sierpnia zaczęłam nowa stymulację wcześniejsza stymulacja rozpoczęła się 15 czerwcaDziewczyny według zaleceń lekarza ile odpoczywałyście po nieudanym transferze by zacząć nową procedurę ?