Lea2022
Moderator
Ty masz tylko cyclogest 2x400?Ano progesteron żałosny, 7,70 jutro się lekarz odezwie i dostanę dodatkowe leki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty masz tylko cyclogest 2x400?Ano progesteron żałosny, 7,70 jutro się lekarz odezwie i dostanę dodatkowe leki
Jeśli tak, to chętnie tu jeszcze zostanę, żeby kibicować Wam wszystkimAle nikt Ci nie każe nas opuszczać
Dziewczyny, to nie są kreski, że po pozytywnym teście już jesteś tu nielegalnie
Znaczy tu to średnio ma co z krwi wychodzić. Bo duphaston nie wychodzi, a cyclogest przez wchłanianie miejscowe też tak sobie. Przez to ciężko ocenić jakiś realny poziom.To ciekawe czemu mnie te cyce tak bolą
nie będzieHej Wam jutro mam wizytę, i 3 dzień cyklu, okres, powiedzcie mi czy nie będzie to problemem?
mam nadzieję że wytrzymałas bo ja musiałam iść trochę odsikaća jeszcze babka przy mnie nalewała co chwilę z tego baniaka co chwilę sobie kubek myślałam że ją pobijeza 15 min już nie mogę wytrzymać, za dużo wypiłam
dziękujęnie będzie
Ile masz komórek? Nie wiem czy może być więcej ale w sobote doliczył się 9. Ja mam podwójny stres, pierw ile dożyje 5 dnia a później ile z tego będzie zdrowych.Moja też pierwsza, damy radęOby wynik był zadowalający, to chyba mocniej mnie stresuje, niż sam zabieg
13 pęcherzyków na lewym a na prawym 8, ale w tych 8 jest kilka mniejszych rozmiarem w porównaniu do tych 20mm z haczykami, czyli takich dużych jakoś 15-16.Ile masz komórek? Nie wiem czy może być więcej ale w sobote doliczył się 9. Ja mam podwójny stres, pierw ile dożyje 5 dnia a później ile z tego będzie zdrowych.