reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
A jak się wgl czujesz podczas stymulacji? 😊
A dzięki, że pytasz😊 Na samym początku samopoczucie oki, potem zaczęły się bóle głowy od czasu do czasu i czułam dość mocno jajniki, na co starałam się nie zwracać uwagi 🙈
Od 3 dni czuję już dość mocno podbrzusze mam takie uczucie pełności w nim i jak jedziemy samochodem po nierównej drodze to jest tylko ała ałaaa😅 także już nie mogę się doczekać tej punkcji, bo czuje się strasznie ociężale i zmęczona trochę jestem i mam wahania nastrojów, szybciej się denerwuję. Podczas całej stymulacji zaobserwowałam też wzmożoną produkcję śluzu płodnego, jestem mokra jak nigdy przedtem , przez 3 lata starań takiej ilości płodnego nie widziałam na oczy co przez te kilkanaście dni😄
Aaa I jeszcze ból piersi, który normalnie miewałam sporadycznie tak od kilku dni ciężko się dotknąć.

A Ty jesteś przed rozpoczęciem stymulacji?

Ostatnia edycja:
A dzięki, że pytasz😊 Na samym początku samopoczucie oki, potem zaczęły się bóle głowy od czasu do czasu i czułam dość mocno jajniki, na co starałam się nie zwracać uwagi 🙈
Od 3 dni czuję już dość mocno podbrzusze mam takie uczucie pełności w nim i jak jedziemy samochodem po nierównej drodze to jest tylko ała ałaaa😅 także już nie mogę się doczekać tej punkcji, bo czuje się strasznie ociężale i zmęczona trochę jestem i mam wahania nastrojów, szybciej się denerwuję. Podczas całej stymulacji zaobserwowałam też wzmożoną produkcję śluzu płodnego, jestem mokra jak nigdy przedtem , przez 3 lata starań takiej ilości płodnego nie widziałam na oczy co przez te kilkanaście dni😄
Aaa I jeszcze ból piersi, który normalnie miewałam sporadycznie tak od kilku dni ciężko się dotknąć.

A Ty jesteś przed rozpoczęciem stymulacji?
To na szczęście niedługo punkcja :D ja zaczynam stymulację w przyszły wtorek :)

reklama
Do góry