13dptIle jesteś dni po transferze?
Beta rośnie
Dziś 470 uff
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
13dptIle jesteś dni po transferze?
Oj tam, przecież ja nic nie wiem wnioskuję z tego co ona piszechyba słaba ta grupa na fb skoro laska łazi po forach i nakłania do uczestnictwa
Obleszki Ciekawe określenie, zawsze w słowniku więcej zostanie hahaAle z Ciebie obleszek internetowy. I z @93kora tak samo
Ja kupiłam strzykawki insulinówki z podziałką na 1 ml taką jak na zdjęciu. W moim accofilu było 0.5 ml to musiałam podzielić na 3, bo miałam brać po 1/3 ampułki. Najpierw cały ten accofil przelałam do strzykawki, normalnie wyciskając go igłą do drugiej strzykawki. Potem brałam insulinówki i pobierałam po te ok. 0.16 ml Nie wiem czy jasno wytłumaczyłam Można też ten accofil przelać np do jałowego pojemnika na mocz i stamtąd pobierać po 0.16. Tylko pamiętaj żeby używać innych igieł niż te co będziesz wkuwać w brzuchKtóra ma jakąś instrukcję jak ten accofil podać?gin mówiła że cały nabrać w insulinowke i dawkować po trochę, wiadomo zmieniać igły ale ten accofil to jedna wielka strzykawka jak widzę po opakowaniu
Zrobiłam sobie w taki sposób 3 gotowe strzykawki po 0.16 mlJa kupiłam strzykawki insulinówki z podziałką na 1 ml taką jak na zdjęciu. W moim accofilu było 0.5 ml to musiałam podzielić na 3, bo miałam brać po 1/3 ampułki. Najpierw cały ten accofil przelałam do strzykawki, normalnie wyciskając go igłą do drugiej strzykawki. Potem brałam insulinówki i pobierałam po te ok. 0.16 ml Nie wiem czy jasno wytłumaczyłam Można też ten accofil przelać np do jałowego pojemnika na mocz i stamtąd pobierać po 0.16. Tylko pamiętaj żeby używać innych igieł niż te co będziesz wkuwać w brzuch
U mnie dziś tak:Ja właśnie w tym momencie przechodzę niestety podobno w żaden sposób to ciazy nie zagraża, tylko z leczeniem ciężko, bo prawie nic nie można. Ja płuczę gardło woda z solą
Pięknie ruszyła!13dpt
Beta rośnie
Dziś 470 uff
To u mnie tak jak by się uspokoiło Katar się zatrzymał i trochę lepiej się czuję nie taka osłabionaU mnie dziś tak: