reklama
anyżowa
Fanka BB :)
Miło mi, że można tu na Was liczyć.No i postanowione
@anyżowa jakie masz leki rozpisane?
Narazie mam Bemfola 225, 8 opakowań, pewnie w zależności od sytuacji coś lekarz doda bądź nie, następnie ma być włączony Orgalutran. Więcej będę wiedzieć we wtorek pewnie, wtedy mam pierwszy podgląd.
hachette
Ja nie wierzę, i co, nikt tego wcześniej nie widział???? No kurvva jego mac, nawet nie chce myśleć, że to cholerstwo tam jest od początku Waszych starań bo noz mi się w kieszeni otwiera. Mówił jaki czas oczekiwania na operację prywatnie? Czy jeśli po tym cyklu się nie złuszczy tzn że on tam jest od dawna?Transferu nie będzie. Trafilam na lekarza, ktory sie zna na macicy i POLIP ENDOMETRIALNY 6MM!!!!! Dostalam skierowanie na histeroskopie operacyjną. Mam przyjść w przyszłym cyklu - może sie złuszczy, wtedy zrobimy transfer, a jak nie, to robimy histero i potem transfer. Ja pierdole...
Niestety.. mój brzuch wygląda jeszcze gorzej...Mój brzuch po clexane...też tak macie/miałyście?
Kto ma po transferze przepisane?
Zobacz załącznik 1665532
Ale damy radę
Z czasem będzie lepiej
Lily_of_the_valley
Lily_of_the_valley
A co do tego psychologa. To są wizyty dla par - tak, że się chodzi razem z partnerem, czy każde z osobna może się umówić?
Lily_of_the_valley
Taak, mam nadzieję... Choć tez nie wiem czy wyniki badań już będą
A Ty zaczynasz w listopadzie, prawda?
Do tego w dalszym ciągu wychodzi mi 1dc na Wszystkich Świętych, muszę zadzwonić do kliniki czy w soboty robią wizyty i czy działają normalnie 2 listopada.. może będę śledzić owu i w razie czego przedłużę sobie cykl progiem.
Dodatkowo na tym USG w klinice lekarz stwierdził, że widzi coś milimetrowego na endometrium i że będzie to obserwował. Z moim szczęściem to będzie polip i po stymulacji będzie jeszcze histeroskopia.
Dawaj znać jak przebiega stymulacja
reklama
Dziewczyny ale odwaliłam rano o 5 biorę leki i zamiast wziąć 1 tabletkę progesteronu besins to wzięłam 2 szt jak już połknęłam to się zorientowałam co odwaliłam pytanie czy o 13 mam wziąć tabletkę czy nie jak rano wzięłam 2 szt ?? Dziękuję za pomoc