reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Zaproponowano mi wizytę już w lipcu, ale machnęłam ręka. Wczoraj podczas rozmowy z lekarzem po nieudanym transferze wyraziłam chęć rozmowy z psychologiem. Dzisiaj położna oddzwoniła (można samemu dzwonić do kliniki) i u mnie psycholog przyjmuje dwa dni w tygodniu, popołudniu. Wizyty odbywają się w klinice. Generalnie chyba nikt z tego nie korzysta bo terminy są od ręki. Niestety nic więcej nie wiem bo idę na pierwsza rozmowe w środę. Z tego co mi kiedyś mignęło to chyba nie ma limitu do wizyt.
Dobrze, że o tym piszesz, myślę, że też będę potrzebowała takiej pomocy jesli
Znowu zderzę się z niepowodzeniem.. ale oby nie było potrzeby :)

reklama
Dobrze, że jest taka możliwość. MZ podaje, że wizyty są nielimitowane. O ilości decyduje para i psycholog. Jeżeli klinika będzie kazać płacić za wizyty, polecam brac paragon ;)
Myśle, że warto skorzystać - chociaż ten jeden raz. Ja jestem sceptycznie nastawiona, może dlatego ze nigdy nie byłam :)

Dobrze, że jest taka możliwość. MZ podaje, że wizyty są nielimitowane. O ilości decyduje para i psycholog. Jeżeli klinika będzie kazać płacić za wizyty, polecam brac paragon ;)
Myśle, że warto skorzystać - chociaż ten jeden raz. Ja jestem sceptycznie nastawiona, może dlatego ze nigdy nie byłam :)
Ja tez nigdy nie byłam u psychologa. U psychiatry tak, ale to co innego. Nie wiem, jakoś też jak o tym myślę to raczej nastawienie mam sceptyczne

Mój brzuch po clexane...też tak macie/miałyście?
Kto ma po transferze przepisane?
1000046090.jpg

Załączniki

• 20241005_200532.jpg
    20241005_200532.jpg
    562,3 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Do góry