reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Zaproponowano mi wizytę już w lipcu, ale machnęłam ręka. Wczoraj podczas rozmowy z lekarzem po nieudanym transferze wyraziłam chęć rozmowy z psychologiem. Dzisiaj położna oddzwoniła (można samemu dzwonić do kliniki) i u mnie psycholog przyjmuje dwa dni w tygodniu, popołudniu. Wizyty odbywają się w klinice. Generalnie chyba nikt z tego nie korzysta bo terminy są od ręki. Niestety nic więcej nie wiem bo idę na pierwsza rozmowe w środę. Z tego co mi kiedyś mignęło to chyba nie ma limitu do wizyt.
Dobrze, że o tym piszesz, myślę, że też będę potrzebowała takiej pomocy jesli
Znowu zderzę się z niepowodzeniem.. ale oby nie było potrzeby :)

reklama
Dobrze, że jest taka możliwość. MZ podaje, że wizyty są nielimitowane. O ilości decyduje para i psycholog. Jeżeli klinika będzie kazać płacić za wizyty, polecam brac paragon ;)
Myśle, że warto skorzystać - chociaż ten jeden raz. Ja jestem sceptycznie nastawiona, może dlatego ze nigdy nie byłam :)

Dobrze, że jest taka możliwość. MZ podaje, że wizyty są nielimitowane. O ilości decyduje para i psycholog. Jeżeli klinika będzie kazać płacić za wizyty, polecam brac paragon ;)
Myśle, że warto skorzystać - chociaż ten jeden raz. Ja jestem sceptycznie nastawiona, może dlatego ze nigdy nie byłam :)
Ja tez nigdy nie byłam u psychologa. U psychiatry tak, ale to co innego. Nie wiem, jakoś też jak o tym myślę to raczej nastawienie mam sceptyczne

Mój brzuch po clexane...też tak macie/miałyście?
Kto ma po transferze przepisane?
1000046090.jpg

Załączniki

• 20241005_200532.jpg
    20241005_200532.jpg
    562,3 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Do góry