reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Ja nie wierzę, i co, nikt tego wcześniej nie widział???? No kurvva jego mac, nawet nie chce myśleć, że to cholerstwo tam jest od początku Waszych starań bo noz mi się w kieszeni otwiera. Mówił jaki czas oczekiwania na operację prywatnie? Czy jeśli po tym cyklu się nie złuszczy tzn że on tam jest od dawna?
Nie sądzę, że on tam jest od zawsze i nikt go nie widział, chociaż kto wie. Ten lekarz go znalazł po prostu po jednej nutce, więc nie był jakiś schowany.
Prywatnie się jeszcze nie orientowałam ile sie czeka, jutro mam zamiar dzownić.

reklama
Nie sądzę, że on tam jest od zawsze i nikt go nie widział, chociaż kto wie. Ten lekarz go znalazł po prostu po jednej nutce, więc nie był jakiś schowany.
Prywatnie się jeszcze nie orientowałam ile sie czeka, jutro mam zamiar dzownić.
Polipy na USG widać jako takie migotanie/ błyszczenie. Raczej trzeba być dobrym specjalistą, żeby to wyłapać, to nie jest totalnie oczywiste, ze każdy lekarz by to wyłapał. Tym bardziej, ze Twój jest malutki, nie ma nawet 1 cm. Szczerze powiedziawszy to na tym etapie Ci życzę, żeby się okazało, ze to była Wasza jedyna przyczyna niepowodzeń 😘😘

Do góry