reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Orientujesz się jak to wyglada w praktyce, czy są jakieś limity wizyt? Na razie odpuszczam, ale jak się kolejny transfer nie uda to raczej będę potrzebowała pomocy, żeby to przetrawić 😌
Zaproponowano mi wizytę już w lipcu, ale machnęłam ręka. Wczoraj podczas rozmowy z lekarzem po nieudanym transferze wyraziłam chęć rozmowy z psychologiem. Dzisiaj położna oddzwoniła (można samemu dzwonić do kliniki) i u mnie psycholog przyjmuje dwa dni w tygodniu, popołudniu. Wizyty odbywają się w klinice. Generalnie chyba nikt z tego nie korzysta bo terminy są od ręki. Niestety nic więcej nie wiem bo idę na pierwsza rozmowe w środę. Z tego co mi kiedyś mignęło to chyba nie ma limitu do wizyt.

Zaproponowano mi wizytę już w lipcu, ale machnęłam ręka. Wczoraj podczas rozmowy z lekarzem po nieudanym transferze wyraziłam chęć rozmowy z psychologiem. Dzisiaj położna oddzwoniła (można samemu dzwonić do kliniki) i u mnie psycholog przyjmuje dwa dni w tygodniu, popołudniu. Wizyty odbywają się w klinice. Generalnie chyba nikt z tego nie korzysta bo terminy są od ręki. Niestety nic więcej nie wiem bo idę na pierwsza rozmowe w środę. Z tego co mi kiedyś mignęło to chyba nie ma limitu do wizyt.
Super, mam nadzieję, że będziesz zadowolona z wizyty ☺️

Generalnie jedna z dziewczyn na forum jak sie dowiedziała, że na niego trafilam ( bo to byl przypadek) powiedziala, że super bo on sie zna na macicy, a ja mam przecież te plamienia. No i się dopatrzył.
Przykro mi, że znowu transfer odroczony.. pamiętam, że już od dawna miałaś plamienia. Teraz będziesz w dobrych rękach i zwiększysz szansę na powodzenie 🤞

reklama
Do góry