o ja też Szczecin ale VitroLiveSzczecin
reklama
amusedxxx
Fanka BB :)
Ja właśnie pochłaniam burgeraU mnie dzisiaj to samo na obiad (minus etanol). Na ukojenie duszy fast foods najlepsze
amusedxxx
Orientujesz się jak to wyglada w praktyce, czy są jakieś limity wizyt? Na razie odpuszczam, ale jak się kolejny transfer nie uda to raczej będę potrzebowała pomocy, żeby to przetrawićDziewczyny pamiętajcie, że programie mamy możliwość skorzystania z wizyt u psychologa
Gosia0132
Zaproponowano mi wizytę już w lipcu, ale machnęłam ręka. Wczoraj podczas rozmowy z lekarzem po nieudanym transferze wyraziłam chęć rozmowy z psychologiem. Dzisiaj położna oddzwoniła (można samemu dzwonić do kliniki) i u mnie psycholog przyjmuje dwa dni w tygodniu, popołudniu. Wizyty odbywają się w klinice. Generalnie chyba nikt z tego nie korzysta bo terminy są od ręki. Niestety nic więcej nie wiem bo idę na pierwsza rozmowe w środę. Z tego co mi kiedyś mignęło to chyba nie ma limitu do wizyt.Orientujesz się jak to wyglada w praktyce, czy są jakieś limity wizyt? Na razie odpuszczam, ale jak się kolejny transfer nie uda to raczej będę potrzebowała pomocy, żeby to przetrawić
amusedxxx
Super, mam nadzieję, że będziesz zadowolona z wizytyZaproponowano mi wizytę już w lipcu, ale machnęłam ręka. Wczoraj podczas rozmowy z lekarzem po nieudanym transferze wyraziłam chęć rozmowy z psychologiem. Dzisiaj położna oddzwoniła (można samemu dzwonić do kliniki) i u mnie psycholog przyjmuje dwa dni w tygodniu, popołudniu. Wizyty odbywają się w klinice. Generalnie chyba nikt z tego nie korzysta bo terminy są od ręki. Niestety nic więcej nie wiem bo idę na pierwsza rozmowe w środę. Z tego co mi kiedyś mignęło to chyba nie ma limitu do wizyt.
Lily_of_the_valley
Przykro mi, że znowu transfer odroczony.. pamiętam, że już od dawna miałaś plamienia. Teraz będziesz w dobrych rękach i zwiększysz szansę na powodzenieGeneralnie jedna z dziewczyn na forum jak sie dowiedziała, że na niego trafilam ( bo to byl przypadek) powiedziala, że super bo on sie zna na macicy, a ja mam przecież te plamienia. No i się dopatrzył.
Lily_of_the_valley
U mnie szarlotka burgery jutroJa właśnie pochłaniam burgera
reklama
Lily_of_the_valley