sucrebouche
Zaciekawiona BB
SzczecinA Bocian w jakim mieście ma takie praktyki, że trzeba dzwonić samemu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SzczecinA Bocian w jakim mieście ma takie praktyki, że trzeba dzwonić samemu?
To ja wyczytalam w necie coś odwrtonego. Dzieki, bo juz sie załamałam@LadyCaro to jest tak:
Pierwsza cyfra świadczy o poziomie rozwinięcia blastocysty. U Was 5 - znaczy super, w pełni rozwinięta
Druga cyfra to ocena jakości węzła zarodkowego - 1-doskonały, 2-dobry, 3-slaby
Trzecia cyfra - ocena jakości trofektodermy czyli tego ustrojstwa, z którego rozwinie się łożysko. No i znowu 1-idealna, 2-dobra, 3-slaba
Czyli macie w pełni rozwiniętą blastkę z dobrym potencjałem zarówno węzła zarodkowego jak i przyszłego łożyska
Polecam sięTo ja wyczytalam w necie coś odwrtonego. Dzieki, bo juz sie załamałam
mniamZobacz załącznik 1665475
Tyle Wam powiem. I do tego wzięłam etanol.
No i smacznegoZobacz załącznik 1665475
U mnie dzisiaj to samo na obiad (minus etanol). Na ukojenie duszy fast foods najlepszeZobacz załącznik 1665475