reklama
Lea2022
Moderator
Ja się śmieję, że miałam objawy od 5 dni przed transferem, jak zaczęłam progesteronJa nie wierzę w objawy 3 dni po transferze. Nawet i nie wierzę w objawy 7 czy 10 dni po.
Ja po transferach robiłam sobie drzemki jakoś o 18 wracałam z pracy i drzemka 2/3 h bo byłam jakaś zmęczona. Ale podejrzewam że to od progesteronu albo po prostu był to przypadek że chciało mi się wtedy spać bo byłam zmęczona, więc nie przypisuje sobie tego jako objaw
o nieeeeee, jakie masz dawki i formę progesteronu? Bierzesz jakąś heparynę i/lub acard? Jaki kolor krwi?
Aktualnie siłą rzeczy jestem bardzo w temacie...
Biorę dopochwowo cyclogest rano i wieczorem + progesteron besins rano i wieczorem. Na wieczór biorę Acard.
Ciemnoczerwona / brązowa krew
fckathy
Fanka BB :)
Też miałam ten objawJa się śmieję, że miałam objawy od 5 dni przed transferem, jak zaczęłam progesteron
Devin
Moderator
Bo już rozkminiam jak będę mieć transfer w poniedziałek to czy w sobotę mi coś wyjdzieJa miałam 19,700 w 5 dpt rano
fckathy
Fanka BB :)
Ja miałam we wtorek o 13:30 i w niedziele o 11 beta taka jak wyżej ale teraz tak sobie rozkminiam, ze chyba to jaki zarodek wsadzony tez ma znaczenie? Bo skoro blastka 5 jest już taka gotowa do implantacji, a 3 nie do końca, to chyba jak wsadzają 3 to pozytywna beta trochę później? Czy źle mysle ?Bo już rozkminiam jak będę mieć transfer w poniedziałek to czy w sobotę mi coś wyjdzie
Lea2022
Moderator
Mogłaś sobie coś tym cyclogestem uszkodzić i stąd krwawienie. Moja lekarka mówi, że a) acard jest mocniej krwawieniogenny niż heparyna i b)obstawia, że przy tej nadwrażliwości estrogenowo-progesteronowej musiałam tym cyclogestem uszkodzić jakąś tętniczkę i stąd to krwawienie dziś i kazała bezwzględnie natychmiast odstawić cyclogest i zamieniła na więcej besins i dodatkowy ProlutexBiorę dopochwowo cyclogest rano i wieczorem + progesteron besins rano i wieczorem. Na wieczór biorę Acard.
Ciemnoczerwona / brązowa krew
Tak, adekwatnie dwa dni później. Ale to czy blastka była 2 3 czy 4 w sensie mogła być super tylko jeszcze nierozprężona, to też ma znaczenie i potrzebny czas. Pewnie tyle ile ciąż tyle różnych wyników w różnym czasie...Ja miałam we wtorek o 13:30 i w niedziele o 11 beta taka jak wyżej ale teraz tak sobie rozkminiam, ze chyba to jaki zarodek wsadzony tez ma znaczenie? Bo skoro blastka 5 jest już taka gotowa do implantacji, a 3 nie do końca, to chyba jak wsadzają 3 to pozytywna beta trochę później? Czy źle mysle ?
Ostatnia edycja:
u mnie coraz więcej tej krwiiMogłaś sobie coś tym cyclogestem uszkodzić i stąd krwawienie. Moja lekarka mówi, że a) acard jest mocniej krwawieniogenny niż heparyna i b)obstawia, że przy tej nadwrażliwości estrogenowo-progesteronowej musiałam tym cyclogestem uszkodzić jakąś tętniczkę i stąd to krwawienie dziś i kazała bezwzględnie natychmiast odstawić cyclogest i zamieniła na więcej besins i dodatkowy Prolutex
Ja cyclogest aplikowałam o 6 rano a krwawienia dostałam o 16
reklama
Lea2022
Moderator
Cholerau mnie coraz więcej tej krwii
Ja cyclogest aplikowałam o 6 rano a krwawienia dostałam o 16
Najgorzej, że w szpitalu Ci nic nie pomogą, mogą tylko progesteron zwiększyć