reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
To dobrze, w udo jakoś gorzej to widzę 😋
W brzuch, w udo jak wbiłam raz to miałam odczyn jak cała dlon gorący i swędzący. W brzuch szło dużo lepiej :)
a podczas stymulacji można? czy urodzą się dzieci z głowami kotów od tych wszystkich hormonów 😅?
Nie powinno się żeby nie doszło przypadkiem do naturalnego zapłodnienia przed punkcją.
Tak, od razu.
Do dzisiaj mi wstyd za moją reakcję w gabinecie 🙈 Powiedziałam gin, że chyba sobie jaja robi 🤣
Jak mi moja koleżanka z pracy powiedziała, że będzie miała trojaczki to powiedziałam „pierdolisz” 😆😆 nie pierdolila, urodziły się trzy identyczne dziewczynki 😀😀😀
Zostały tylko 3 😭😭
Oby zostały do końca ✊🏻 historia zna przypadki ( :) ) kiedy jeden wytarczyl do udanego transferu ;) trzymam kciuki mocno mocno

Dzwoniłam dziś do kliniki i u nas wizyta kwalifikacyjna +/- dwa tygodnie czekania więc super, szybciutko. Śmiesznie, bo zadzwoniłam tylko z tym jednym pytaniem i się nie przedstawiłam, a pani zaczęła do mnie mówić po imieniu i zapytała czy będę chciała wizytę u tego lekarza co poprzednio - wiem, że na pewno system im mnie wyświetlił ale poczułam się jakby mnie wrzucili do książki z kontaktami 😀 dzwoniłam do nich tyle razy w czasie procedury, że chyba mają mnie w szybkim wybieraniu pod jedynką🤣

Dzwoniłam dziś do kliniki i u nas wizyta kwalifikacyjna +/- dwa tygodnie czekania więc super, szybciutko. Śmiesznie, bo zadzwoniłam tylko z tym jednym pytaniem i się nie przedstawiłam, a pani zaczęła do mnie mówić po imieniu i zapytała czy będę chciała wizytę u tego lekarza co poprzednio - wiem, że na pewno system im mnie wyświetlił ale poczułam się jakby mnie wrzucili do książki z kontaktami 😀 dzwoniłam do nich tyle razy w czasie procedury, że chyba mają mnie w szybkim wybieraniu pod jedynką🤣
To ja po 4 transferach i ostatnio wchodzę a pani: znowu pani ( i się śmiejemy), bo szłam przełożyć wizytę.😂
Ej czyli kłamałaś że nie lubisz dzwonić..😅

Dziewczyny czesc, czy jak miałyście uwolnienie komórek na koniec stymulacji to 1 ampułkę Ovitrelle 250 dostałyście? Kiedyś kończyłam gonapeptylem, później 2xOvitrelle 250 a teraz dostałam 1x Ovitrelle 250 6500j. (inny lekarz).

Pozdrowienia

reklama
Do góry