@Gwiazda24
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęMoim zdaniem bardzo dobrze Gratulacje
tak, badajDziewczyny, a czy jak wczoraj zaczęłam pakować więcej cyclogestu, dzisiaj też i więcej duphastonu to jutro by był sens zbadać też znowu progesteron czy jeszcze za szybko żeby ewentualnie mógł się podnieść poziom?
co ja bym bez was zrobilatak, badaj
To są mega wyniki!@Aileen31 serio? No to w poniedziałek dzwonię do kliniki z chyba z dobrymi wieściami, tam będzie drugie badanie. Aż mam dreszcze, bo nie wierzę, że po jednej próbie i z 1 komórka przetrwala się udało
Trzymam kciuki za Ciebie
A dzwoniłaś do kliniki? Może serio by Ci zmienili na lepszą formę doustnego…Dziewczyny, a czy jak wczoraj zaczęłam pakować więcej cyclogestu, dzisiaj też i więcej duphastonu to jutro by był sens zbadać też znowu progesteron czy jeszcze za szybko żeby ewentualnie mógł się podnieść poziom?
Dziękuję bardzo trzymam kciuki żeby kropek się trzymał i że te 9 miesięcy będzie ekstremalnie nudne@Aileen31 serio? No to w poniedziałek dzwonię do kliniki z chyba z dobrymi wieściami, tam będzie drugie badanie. Aż mam dreszcze, bo nie wierzę, że po jednej próbie i z 1 komórka przetrwala się udało
Trzymam kciuki za Ciebie
Ja tam właśnie szukam koszulki z ananasem na transferJa tak samo już się nie mogę doczekać kolejnej stymulacji, punkcji i może w końcu się doczekam transferu. Już bym chciała wszystko zaczynać a tu jeszcze tyle czasu przede mną
ja w środę 8dc to będziemy podobnie transferowaćBosz dziewczyny ja już chce transfer Te wasze bety mnie tak napędzają W środę w 11 DC mam monitoring zobaczymy