A co to za witamina? Pierwsze słyszęCzy suplementowala któraś z was witaminę pp? Została mi przepisana na poprawę komórek i tak szukam jakiegoś info o tym i nic nie znajduje.
reklama
Gosia0132
Fanka BB :)
To ja już nie wiem mi lekarka powiedziała, ze mam sama sobie w labie zrobić hcg (nie u nich) i wysłać im wynik rozumiem intencje, aby specjalnie do nich nie jechać ale mam małe wątpliwościA ja nie płaciłam za proga robiłam trzy razy proga i betę z programu wcześniej zrobiłam dwa razy proga na własną rękę w swoim labo i lekarz widział potrzebę kontrolowania więc nie płaciłam robiąc w klinice
ja zawsze robię u siebie betę bo mam Daleko do kliniki i tak lekarz ze mną ustaliłTo ja już nie wiem mi lekarka powiedziała, ze mam sama sobie w labie zrobić hcg (nie u nich) i wysłać im wynik rozumiem intencje, aby specjalnie do nich nie jechać ale mam małe wątpliwości
Lily_of_the_valley
Dziękuję bardzo!ja chodze dosc regularnie, do lekarzy, one chyba sa z Mongolii.
Czy mi pomoglo w procesie ivf? Nie wiem. Na pewno czuje sié spokojniejsza i mnie nerwowa.
AMH mi wzrosøo, ale nie wiem czy to jest kwestia q10, antyoksydantow czy tego ze krew oddalam w punkcie gdzie odrazu badaja a nie przewoza
Czytaj opinie, ja nie poszlabym do pierwszego z brzegu.
Na pewno trzeba zwrocic uwage jakich igiel uzywaja chodzi o to czy sa jednorazowe.
Te lekarki mówiøy ze sporo kobiet przychodzi ale i mezczyzn.
I podobno u faceto na plemniory aku dziala rewelacyjnie.
Tylko nie uprzedziøa go ze igle wbila gdzies w srode pupki. Do tej pory mam zrywy ßmiechu
no i moj, powiedzial, ze nigdy wiecej, nie dziwie sie ja namawiam
W wrzesniu zaczelam kolejná sesje, jedna sesja to jakies 12 do 15 zabiegów.
Babki zawsze wlaczaja mi taka lampe infraed chyba (?) tylko na brzuch.
jak jestes z Warszawy to mogé ci polecic ten gabinet
Ja akurat jestem z Katowic, ale na pewno będę się rozglądać
Nie wiem czy mojego namówię, ale raczej nie będę wspominać o igłach w dziwnych miejscach
Co ile chodzisz? Raz w tygodniu?
Leanne
One mówią, że najlepiej 2x w tygodniu i tak chodzę, teraz podnieśli trochę cenyDziękuję bardzo!
Ja akurat jestem z Katowic, ale na pewno będę się rozglądać
Nie wiem czy mojego namówię, ale raczej nie będę wspominać o igłach w dziwnych miejscach
Co ile chodzisz? Raz w tygodniu?
Można pójść z torbami w pogoni za maluchem...serio
@Gwiazda24
Aktywna w BB
Aileen31
Moim zdaniem bardzo dobrze GratulacjeDziewczyny,mam pierwsze wyniki bety i progesteronu, pomóżcie mi to posklejać w całość czy jest dobrze, jestem 9 dpt.
annn1
Ja tak samo już się nie mogę doczekać kolejnej stymulacji, punkcji i może w końcu się doczekam transferu. Już bym chciała wszystko zaczynać a tu jeszcze tyle czasu przede mnąBosz dziewczyny ja już chce transfer Te wasze bety mnie tak napędzają W środę w 11 DC mam monitoring zobaczymy
reklama
amusedxxx
Moderator
Świetne wyniki, gratulacjeDziewczyny,mam pierwsze wyniki bety i progesteronu, pomóżcie mi to posklejać w całość czy jest dobrze, jestem 9 dpt.