reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Mi przy 2 ciążach na 1 wizycie lekarz wpisał termin przewidywany porodu tak samo jak mi wyszło w tym Malinowski co Olka wstawiła.
Tak można wpisać datę transferu, ile dni miał zarodek i wylicza

Według zaleceń lekarza powinnam teraz wziąć przeciwbólowe - brać, jeśli nic mnie nie boli?
Ja nie brałam bo w dniu punkcji jaki w kolejny dzień się świetnie czułam. Jakbyś zaczynała cokolwiek czuć, że zaczyna cię co raz mocniej pobolewać to od razu coś wypij przeciwbólowego.

mozemy czerwiec założyć, bo podczytuje ten majowy i taki o się wydaje 😂😂😂
Powiem wam że byłam na marcowych z terminem na 28 marca, czyli byłam ostatnia i się mega stresowałam bo każda już miała serduszka, wizyty, mdłości, prenatalne ustawione a ja nic 😅 i teraz jak mi wyjdzie koniec czerwca to chyba się zapiszę na lipiec😂

Powiem wam że byłam na marcowych z terminem na 28 marca, czyli byłam ostatnia i się mega stresowałam bo każda już miała serduszka, wizyty, mdłości, prenatalne ustawione a ja nic 😅 i teraz jak mi wyjdzie koniec czerwca to chyba się zapiszę na lipiec😂
O kurcze, z tej perspektywy o tym nie myślałam wcześniej 😅

reklama
Do góry