fckathy
Fanka BB :)
mozemy czerwiec założyć, bo podczytuje ten majowy i taki o się wydajenieważne, tak czy siak jeśli mi się kropek wgryzie to idę z Wami na majowe mamy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mozemy czerwiec założyć, bo podczytuje ten majowy i taki o się wydajenieważne, tak czy siak jeśli mi się kropek wgryzie to idę z Wami na majowe mamy![]()
oj nie róbcie mi tegomozemy czerwiec założyć, bo podczytuje ten majowy i taki o się wydaje![]()
różnie mówią, mi zabronili współżyć na czas stymualcji.a podczas stymulacji można? czy urodzą się dzieci z głowami kotów od tych wszystkich hormonów?
no bo nas tam jeszcze nie mamozemy czerwiec założyć, bo podczytuje ten majowy i taki o się wydaje![]()
od razu widzęTu chyba widać, proszę komisjo![]()
Uuuu super, to już zarazTransfer w poniedziałek 23.09u mnie np jakbym brała datę ostatniej miesiączki to wyjdą herezje z datą porodu
![]()
Dokładnie!no bo nas tam jeszcze nie ma![]()
data transferu minus 19dni,? (Nie kumamUuuu super, to już zarazbędziemy trzymać kciuki!
Dokładnie, trzeba liczyć albo owulacja minus 14 dni albo transfer (jeśli 5 dniowy zarodek) to data minus 19 dnijakbym liczyła z OM to byłabym teraz w 6 tygodniu ciąży, a jestem 4t4d
![]()
Ciążę standardowo liczy się z OM, zakładając że owulacja była w „standardowym” 14dc. Przy ivf można dokładnie powiedzieć albo założyć kiedy ta owulacja się odbywa, a potem dodaje się do tego ilość dni stadium zarodka. Jeśli transfer był świeży i zarodek był 5 dniowy, to punkcja wypada w owulację (dzień 0). Więc od dnia punkcji odejmujesz 14 dni i to jest wtedy twój 1 dzień ciążydata transferu minus 19dni,? (Nie kumam)