reklama
amusedxxx
Fanka BB :)
ja sobie odklikalam sama dzień kiedy zaczęłam brać proga jako owulacjęmi tez w jednej appce pokazuje 1 czerwca, bo nie zczytuje jakby IVF tylko samodzielnie ustala date owulacji na 14 dc i stad ta różnica pewnie. Ja to i tak się nastawiam, ze przed wizyta i tak się nie dowiem
fckathy
przy IVF nie chyba, bo okres nie jest jedyną pewną wartością, tak jak przy naturalnym cyklua to się nie liczy od 1dc?
olka11135
Tu macie kalkulator gdzie można wybrać opcję in vitro Link do: Kalkulator Porodu | Oblicz termin porodu | dr Marian Malinowski | dr n. med. Marian Malinowski
Lea2022
Moderator
Jako pierwszy dzień cyklu wpisujesz dzień transferu - 19 dnia to się nie liczy od 1dc?
Liczą od daty ostatniej miesiączki, nie patrzą na datę transferu. Przynajmniej u mnie tak jest wyliczony termina to się nie liczy od 1dc?
spoko23
a podczas stymulacji można? czy urodzą się dzieci z głowami kotów od tych wszystkich hormonów ?ej, w ogóle kiedy po punkcji można tiru-riru?
reklama
amusedxxx
nieważne, tak czy siak jeśli mi się kropek wgryzie to idę z Wami na majowe mamyprzy IVF nie chyba, bo okres nie jest jedyną pewną wartością, tak jak przy naturalnym cyklu