reklama
Deess.
Fanka BB :)
w zależności jak się czujesz nie ma jakiś określonych wskazań ile po punkcji możnaej, w ogóle kiedy po punkcji można tiru-riru?
amusedxxx
Jak Ci się chce to kto zabroniej, w ogóle kiedy po punkcji można tiru-riru?
amusedxxx
mi wychodzi 2 czerwcami 29 maja, a Tobie?
Motylkowa!
22 maja tydzień przed Tobą. Tego 23 dpt to mam nadzieję że będzie już serduszko stwierdziłam że powinnam wytrzymać już bez chodzenia na betę ale zobaczymy co mój mózg mi będzie podpowiadał za kilka dni ja robiłam w klinice trzy razy betę z progiem i nie płaciłam za nic (chociaż za drugim razem pani nie była pewna czy próg darmowy i powiedziała że jak coś to najwyżej mi wyślą paragon do zapłacenia za proga).wow super zagnieździł się na dobre! Na kiedy appki liczą Ci termin? 23 dpt co spodziewasz się zobaczyć?
Ja 5 dpt, 7 dpt luxmed, a 9 dpt już w klinice i zobaczę, co mi powiedzą i kolejnych krokach i pewnie wtedy zdecyduję, czy jeszcze chce powtórzyć, ale podejrzewam, ze mi zleca przyrost.
Motylkowa!
U nas nie można było. Z uwagi na potencjalne zakażenie.ej, w ogóle kiedy po punkcji można tiru-riru?
LadyCaro
mi to się chciało nawet jak te jajka nosiłam...Jak Ci się chce to kto zabroni
Motylkowa!
Ej jakim cudem 2 czerwca? Przecież Ty miałaś transfer 1 dzień po @fckathy. Więc chyba wychodzi Ci 30 maja, nie ?mi wychodzi 2 czerwca
fckathy
mi tez w jednej appce pokazuje 1 czerwca, bo nie zczytuje jakby IVF tylko samodzielnie ustala date owulacji na 14 dc i stad ta różnica pewnie. Ja to i tak się nastawiam, ze przed wizyta i tak się nie dowiemEj jakim cudem 2 czerwca? Przecież Ty miałaś transfer 1 dzień po @fckathy. Więc chyba wychodzi Ci 30 maja, nie ?
reklama