reklama
Deess.
Fanka BB :)
w zależności jak się czujeszej, w ogóle kiedy po punkcji można tiru-riru?![]()
amusedxxx
Moderator
Jak Ci się chce to kto zabroniej, w ogóle kiedy po punkcji można tiru-riru?![]()

amusedxxx
Moderator
mi wychodzi 2 czerwcami 29 maja, a Tobie?

Motylkowa!
22 majawow super zagnieździł się na dobre! Na kiedy appki liczą Ci termin? 23 dpt co spodziewasz się zobaczyć?
Ja 5 dpt, 7 dpt luxmed, a 9 dpt już w klinice i zobaczę, co mi powiedzą i kolejnych krokach i pewnie wtedy zdecyduję, czy jeszcze chce powtórzyć, ale podejrzewam, ze mi zleca przyrost.

Motylkowa!
U nas nie można było. Z uwagi na potencjalne zakażenie.ej, w ogóle kiedy po punkcji można tiru-riru?![]()
LadyCaro
mi to się chciało nawet jak te jajka nosiłam...Jak Ci się chce to kto zabroni![]()

Motylkowa!
Ej jakim cudem 2 czerwca? Przecież Ty miałaś transfer 1 dzień po @fckathy. Więc chyba wychodzi Ci 30 maja, nie ?mi wychodzi 2 czerwca![]()
fckathy
mi tez w jednej appce pokazuje 1 czerwca, bo nie zczytuje jakby IVF tylko samodzielnie ustala date owulacji na 14 dc i stad ta różnica pewnie. Ja to i tak się nastawiam, ze przed wizyta i tak się nie dowiemEj jakim cudem 2 czerwca? Przecież Ty miałaś transfer 1 dzień po @fckathy. Więc chyba wychodzi Ci 30 maja, nie ?![]()
reklama