amusedxxx
Fanka BB :)
w luxmedzie w niedzielę?!?!? Nie macie za dobrze tam w tej Warszawie? Myślałam że dzisiaj też byłaśto ta wczoraj właśnie to luxmedowa, jutro robię przyrost o 12:00
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w luxmedzie w niedzielę?!?!? Nie macie za dobrze tam w tej Warszawie? Myślałam że dzisiaj też byłaśto ta wczoraj właśnie to luxmedowa, jutro robię przyrost o 12:00
hahaha tak a dziś i 9 teleporada z ginem i mam już skierowanie na jutro, wiec moja dusza sknerusa cieszy się bardzow luxmedzie w niedzielę?!?!? Nie macie za dobrze tam w tej Warszawie? Myślałam że dzisiaj też byłaś
Zazdro no ale jutro też sobie wykorzystam tą darmową betę bez skierowaniahahaha tak a dziś i 9 teleporada z ginem i mam już skierowanie na jutro, wiec moja dusza sknerusa cieszy się bardzo
5 dpt - 10@Motylkowa! A jak u Ciebie sytuacja? Jak Twoje bety wyglądały jeśli można spytać?
Piękne wyniki!5 dpt - 10
7 dpt - 33
9 dpt - 91
11 dpt - nie robiłam
13 dpt (dzisiaj) - 467
Przyrosty są bardzo dobre, motylek rośnie, więc teraz (nie)cierpliwie czekam na pierwsze USG w 23dpt.
Jak długo planujesz robić przyrosty?
Pięknie niech nie maluszek dobrze trzyma5 dpt - 10
7 dpt - 33
9 dpt - 91
11 dpt - nie robiłam
13 dpt (dzisiaj) - 467
Przyrosty są bardzo dobre, motylek rośnie, więc teraz (nie)cierpliwie czekam na pierwsze USG w 23dpt.
wow super zagnieździł się na dobre! Na kiedy appki liczą Ci termin? 23 dpt co spodziewasz się zobaczyć?5 dpt - 10
7 dpt - 33
9 dpt - 91
11 dpt - nie robiłam
13 dpt (dzisiaj) - 467
boskie jeszcze 10 dni i USG5 dpt - 10
7 dpt - 33
9 dpt - 91
11 dpt - nie robiłam
13 dpt (dzisiaj) - 467
A Tobie jaki termin wychodzi?wow super zagnieździł się na dobre! Na kiedy appki liczą Ci termin? 23 dpt co spodziewasz się zobaczyć?
Ja 5 dpt, 7 dpt luxmed, a 9 dpt już w klinice i zobaczę, co mi powiedzą i kolejnych krokach i pewnie wtedy zdecyduję, czy jeszcze chce powtórzyć, ale podejrzewam, ze mi zleca przyrost.
mi 29 maja, a Tobie?A Tobie jaki termin wychodzi?