reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

tego nie wiem, chyba nikt nie wie, sam fakt tego, ze grają nie fair już świadczy o ich braku etyczności w kontekście kasy. Natomiast na pewno Wam życzę, aby się nie powtarzały tego typu sytuacje oraz abyście nie musieli już się tym stresować, bo macie inne rzeczy na głowie. A czy jest opcja po prostu wyjść bez płacenia i powiedzieć, ze zapłacicie jak otrzymacie od nich potwierdzenie z mz, ze trzeba🫣😜? Zapytać o to czy mają jakies oświadczenie ministerstwa w tej sprawie? Ja bym chyba tak zrobiła 🤪
zapytałam o to na wizycie i lekarz mi powiedział, ze jest to ultra mało prawdopodobne (ja miałam pecherzyki 25 mm w dniu podania ovi), tylko ze mam nie biegać ani nie nosić nic oraz mąż ma sobie samodzielnie poradzić ze spustem spermy 🤪
ja muszę płacić przed wejściem za wizyte

reklama
ej weźcie powiedzcie jak u Was wyglądało podczas stymulacji: bo ja wczoraj miałam 17-20mm pęcherze, jeszcze wczoraj wieczorem brałam normalnie menopur i rekovelle, a dziś o 21:15 mam wziąć Ovi. i już się boję, że one popękają przed punckją 😂
Właśnie dlatego masz co do minuty powiedziane kiedy wziąć zastrzyk, żeby nie zdążyły przed punkcja popękać :)

tego nie wiem, chyba nikt nie wie, sam fakt tego, ze grają nie fair już świadczy o ich braku etyczności w kontekście kasy. Natomiast na pewno Wam życzę, aby się nie powtarzały tego typu sytuacje oraz abyście nie musieli już się tym stresować, bo macie inne rzeczy na głowie. A czy jest opcja po prostu wyjść bez płacenia i powiedzieć, ze zapłacicie jak otrzymacie od nich potwierdzenie z mz, ze trzeba🫣😜? Zapytać o to czy mają jakies oświadczenie ministerstwa w tej sprawie? Ja bym chyba tak zrobiła 🤪
zapytałam o to na wizycie i lekarz mi powiedział, ze jest to ultra mało prawdopodobne (ja miałam pecherzyki 25 mm w dniu podania ovi), tylko ze mam nie biegać ani nie nosić nic oraz mąż ma sobie samodzielnie poradzić ze spustem spermy 🤪
Spust spermy😂🤣leje🤣🤣

9:00.
Mój mąż już sobie sam poradził ze spustem spermy o czym mnie radośnie poinformował :D "w imię wyższego dobra" 😂😂
Pamiętam jak zapisałam na badanie nasienia pierwszy raz męża. No i wiadomo że niechętnie ale okej. No a że mieszkamy blisko kliniki to się umówiliśmy że dostarczymy w ciągu 15-20 minut.
I te zdziwienie męża jak mnie woła do łóżka a ja mówię że sam musi to zrobić 🤣a on w szoku 😅
A potem w klinice już normalnie, pytałam czy iść z nim a on: po co?!🤣😅😅

Pamiętam jak zapisałam na badanie nasienia pierwszy raz męża. No i wiadomo że niechętnie ale okej. No a że mieszkamy blisko kliniki to się umówiliśmy że dostarczymy w ciągu 15-20 minut.
I te zdziwienie męża jak mnie woła do łóżka a ja mówię że sam musi to zrobić 🤣a on w szoku 😅
A potem w klinice już normalnie, pytałam czy iść z nim a on: po co?!🤣😅😅
zastanawiam się czy mój mąż jest jedynym facetem na ziemi, który sam nie umawia na badania, nie ja muszę dzownić? :D

reklama
Do góry