Devin
Fanka BB :)
A ja mojego dopisałam w pracy no ale od miesiąca nie ma czasu nawet aplikacji zainstalowaćooo i mój powiększył pakiet medicover i ciśnie wszystko co się da - sam z siebie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja mojego dopisałam w pracy no ale od miesiąca nie ma czasu nawet aplikacji zainstalowaćooo i mój powiększył pakiet medicover i ciśnie wszystko co się da - sam z siebie!
to mój w ciągu miesiąca był już u dentysty, ortopedy i fizjoterapeutyA ja mojego dopisałam w pracy no ale od miesiąca nie ma czasu nawet aplikacji zainstalować
co ja będę gadać, jak miałam pytania do kliniki w Kato to @Mademoiselle_Nika za mnie zadzowniłaMój się na nic sam nie umówi, do fryzjera nawet ja go umawiam. No ale czego mogę wymagać, przecież ma tylko 34 lata
Mój mąż za to wszędzie dzwoni sam i przy okazji dzwoni też za mnie nienawidzę dzwonić, kosztuje mnie to tyle energii, że unikam tego jak mogę. Nawet jak dostaje smsa, że „dzisiaj będzie kurier” to przesyłam go do męża i on dzwoni o której dokładnie będzie, „bo wie pan, żona jest z małym dzieckiem w domu i nie może zadzwonić bo dziecko nam właśnie śpi” nie dzwonie też po pizzę, do urzędów, do lekarzy. Wszystko mąż musi załatwiac również mam 34 lata pozdro dla Twojego mezaMój się na nic sam nie umówi, do fryzjera nawet ja go umawiam. No ale czego mogę wymagać, przecież ma tylko 34 lata
Haha ja też nienawidzę dzwonićMój mąż za to wszędzie dzwoni sam i przy okazji dzwoni też za mnie nienawidzę dzwonić, kosztuje mnie to tyle energii, że unikam tego jak mogę. Nawet jak dostaje smsa, że „dzisiaj będzie kurier” to przesyłam go do męża i on dzwoni o której dokładnie będzie, „bo wie pan, żona jest z małym dzieckiem w domu i nie może zadzwonić bo dziecko nam właśnie śpi” nie dzwonie też po pizzę, do urzędów, do lekarzy. Wszystko mąż musi załatwiac również mam 34 lata pozdro dla Twojego meza
będziemy trzymać kciuki dawaj znać po jak poszło i jak się czujesz ja narkozę znosiłam super a i miałam wrażenie że się wyspałam a to tylko kilka minutdobra, Ovi za mną. Trzymajcie się tam ziomki do poniedziałku!
Nie mogę uwierzyć, że stymulacja za mną! Nie wiem kiedy to zleciało.