Lea2022
Moderator
Super, że wszystkie takie równeU mnie dalej 14 pęcherzyków, rosną, mają od 13 do 15mm. Punkcja w poniedziałek. Ostatnia kontrola w piątek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, że wszystkie takie równeU mnie dalej 14 pęcherzyków, rosną, mają od 13 do 15mm. Punkcja w poniedziałek. Ostatnia kontrola w piątek.
Czuję, ale nie dokuczliwie. Po prostu tak jakby mi się owulka zbliżała. Ale ogólnie bardzo ok.Ewidentnie! A jak się dzisiaj czujesz - mocniej czujesz jajniki, czy jest stabilnie - jak wczoraj?
Oby ten stan utrzymał się aż do punkcji!Czuję, ale nie dokuczliwie. Po prostu tak jakby mi się owulka zbliżała. Ale ogólnie bardzo ok.
Właśnie też zrobiłam na surowym buraku i też mi smakuje!Ej mega dobry ten koktajl
na 11:30@amusedxxx mąż mi naważył koktela, Twoje zdrówko! Na która jedziesz do kliniki? Trzymamy kciuki mocno!
U mnie tak, tylko w niedzielę nieA jak z Waszego doświadczenia? Robią transfery w sobotę?
To już zaraz! Powodzenia!na 11:30