daj znać pona 11:30
reklama
raisonnablement
Fanka BB :)
@amusedxxx powodzenia!!
hachette
@amusedxxx powodzenia
Trzymam kciuki za poniedziałek na pewno pisałaś, ale zapytam - zdecydowaliście zapłodnić 6 komórek czy wszystkie?
W łódzkim bocianie normalnie pracują w soboty. Ja miałam w sobotę punkcję. Jedynie w niedziele nie robią planowo, ale jak jest sytuacja, że musi być dla dobra pacjentki to otwierają klinikę, przychodzi lekarz, embriolog i położna i robiąA jak z Waszego doświadczenia? Robią transfery w sobotę?
Trzymam kciuki za poniedziałek na pewno pisałaś, ale zapytam - zdecydowaliście zapłodnić 6 komórek czy wszystkie?
LadyCaro
wszystkie@amusedxxx powodzenia
W łódzkim bocianie normalnie pracują w soboty. Ja miałam w sobotę punkcję. Jedynie w niedziele nie robią planowo, ale jak jest sytuacja, że musi być dla dobra pacjentki to otwierają klinikę, przychodzi lekarz, embriolog i położna i robią
Cześć, ja już po pierwszej wizycie (3dc) przed planowanym transferem. Wyniki progesteronu i estradiolu dobre więc od dziś przyjmuje estrofem i encorton. Przy okazji doktor zleciła jeszcze prolaktynę i wynik pierwszy raz za wysoki. Czekam na informacje co z tym dalej. Mam nadzieje że transfer odbędzie się w terminie. Na ten moment na 21 września mam kolejną kontrolę a jak wszystko dobrze pójdzie to 27 września transfer.
Karolina_123
Dawaj, wspólnymi siłami damy radę zinterpretowaćKto pomoże nad interpretacją wyników z Katowic?
amusedxxx
Moderator
Wszystkie obecneKto pomoże nad interpretacją wyników z Katowic?
reklama
LadyCaro
FMR widzę, że mam napisane, że mam prawidłowy. Część trombofili też, ale nie cała chyba. To wrzucam.Dawaj, wspólnymi siłami damy radę zinterpretować
KIRy
HLAC
Kariotyp mam napisane, że prawidłowy kariotyp żeński, a mąż prawidłowy kariotyp męski.