reklama
raisonnablement
Fanka BB :)
Super, jakie masz amh? Niech się dzieje!Dobra, przyszedł. Jutro zaczynam się kłuć, kontrola w sobotę rano jak rosną ziomki.
LadyCaro
1,14, więc jest takie se, Pani doktor określiła je jako niskie.Super, jakie masz amh? Niech się dzieje!
Gosia0132
Tak dla mojej ciekawości klinika nie karze badać hormonów na początku cyklu? Bo tak obserwuje, ze różnie do tego podchodząDobra, przyszedł. Jutro zaczynam się kłuć, kontrola w sobotę rano jak rosną ziomki.
LadyCaro
Nie, u mnie będzie badane na każdej wizycie kontrolnejTak dla mojej ciekawości klinika nie karze badać hormonów na początku cyklu? Bo tak obserwuje, ze różnie do tego podchodzą
raisonnablement
U mnie hormony bada się w 10 dcTak dla mojej ciekawości klinika nie karze badać hormonów na początku cyklu? Bo tak obserwuje, ze różnie do tego podchodzą
wrobelmm
Też bym robiła, gdyby nie wczorajszy wynik progesteronuja nawet zrobiłam test, raz żeby wywołać, 2 żeby mieć pewność przed stymulacją, że nic nie ma. Biały jak śnieg, więc okresie przybywaj!!!
raisonnablement
Jak to właśnie jest przy transferach, bo niektóre kliniki każą badać progesteron w dzień transferu? Ja tylko 7 dni po transferze miałam badany razem z betąTak dla mojej ciekawości klinika nie karze badać hormonów na początku cyklu? Bo tak obserwuje, ze różnie do tego podchodzą
reklama
Gosia0132
Ja mam mieć zrobiony prog i estradiol tego 13 wrz, wiec przed transferem. Tak samo u mnie badali 2-3 dc prog i estradiol, i przed punkcją prog i estradiol. Mam wrażenie, ze tylko u mnie w klinice tak kłująJak to właśnie jest przy transferach, bo niektóre kliniki każą badać progesteron w dzień transferu? Ja tylko 7 dni po transferze miałam badany razem z betą