Gosia0132
Fanka BB :)
Tak, pierwsze i ostatnie. Po mroziliśmy nadmiarowe oocyty. Liczymy, że dadzą radęTo Twoje pierwsze podejście ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, pierwsze i ostatnie. Po mroziliśmy nadmiarowe oocyty. Liczymy, że dadzą radęTo Twoje pierwsze podejście ?
Ile udało się uzyskać zarodków?Tak, pierwsze i ostatnie. Po mroziliśmy nadmiarowe oocyty. Liczymy, że dadzą radę
Mamy 4 śnieżynki plus 12 oocytowIle udało się uzyskać zarodków?
Fantastycznie! GratulacjeFinalnie mamy 6 zarodków <3
Dziękuję, jestem przykładem, że naprawdę inne leki i wydłużona stymulacja potrafią dać o wiele lepszy efekt, z pierwszej stymulacji 5 dojrzałych komórek i 2 zarodki, z drugiej 10 dojrzałych i 6 zarodków więc zawsze dziewczyny próbujcie!Fantastycznie! Gratulacje
Pewnie nadejdzie w nocyKurde, już tak ładnie mnie brzuch rano bolał i nawet plamienie było, mówię, dostanę dziś. I nagle wszystko jak ręką odjął
wolałabym dziś żeby przyszedł ale znając mnie to może przyjdzie jutro rano, bo ja rzadko dostaję wieczorem, w nocy mi się nie zdarza dostaćPewnie nadejdzie w nocy