Ja tak mam, rano USG u położnej, po południu wizytaNadal u nich jest tak, że osobno trzeba się umawiać na monitoring a później osobno do lekarza prowadzącego?
reklama
raisonnablement
Fanka BB :)
Dziękuję <3Tak my mamy trzy zarodki z 5 doby i trzy zarodki z 6 doby
Gosia0132
Matko święta to dobrze że nie wróciliśmy do nich najbardziej wkurzało mnie to że za usg płaciliśmy osobno a pozniej osobno za wizytę i tojeszcze na monitoringu nic nie mówili-lekarz powieJa tak mam, rano USG u położnej, po południu wizyta
Ja akurat nie płacę, bo mamy refundację, ale cały dzień zajęty, do kliniki mamy ponad 100 kmMatko święta to dobrze że nie wróciliśmy do nich najbardziej wkurzało mnie to że za usg płaciliśmy osobno a pozniej osobno za wizytę i tojeszcze na monitoringu nic nie mówili-lekarz powie
fckathy
pokazałam mężowi, mówi, ze „tak”a będziecie zapładniać wszystkie?
Madame JS
Brzmi to może dziwnie, ale... u mnie zadziałałoMoim zdaniem jest, bo ta moja akupunkturzystka mówiła, żebym przyszła przed transferem, aby „przygotować macice na przyjęcie zarodka”, a później po transferze, żeby ją „zamknąć” - czegokolwiek to nie znaczy, jak już kiedyś będzie mi dane - wdrożę wszystkie magiczne sztuczki - z niemieckim proszkiem włącznie!
Madame JS
To pozostaje trzymać kciuki, żeby wszystkie były dojrzałe, żeby się zapłodniły i żeby utworzyły 3 lub 4 zarodki! :-)Nie 3 zarodki tylko trzy pęcherzyki do pobranie na punkcji w poniedziałek
raisonnablement
Ile serii miałaś?Brzmi to może dziwnie, ale... u mnie zadziałało
Mama1raz
Hej dziewczyny mam 33 lata. AMH 1,7 . Podeszłyśmy do procedury in vitro . Stymulacja ,punkcja (12 jajeczek … 3 zarodki ) . Transfer odroczony dwa miesiące po punkcji ( okazało się , że zrobił mi się torbiel po punkcji ) . Transfer miałam 19.07 blastki 4AA z embrioglue. Według kliniki pierwsza beta po 14 dniach po transferze , oczywiście nie wytrzymałam i poszłam wcześniej . To moje przyrosty :
6dpt 19,2
8dpt 47,5
10dpt 147,7
12dpt 506,1
Aktualnie jestem w 9 tygodniu ciąży od początku biorę progesteron , acard i duphaston.
Kolejna wizyta 10.09
Badania prenatalne 23.09
Oto moja historia
6dpt 19,2
8dpt 47,5
10dpt 147,7
12dpt 506,1
Aktualnie jestem w 9 tygodniu ciąży od początku biorę progesteron , acard i duphaston.
Kolejna wizyta 10.09
Badania prenatalne 23.09
Oto moja historia
reklama
Madame JS
Nie było to chyba tak uporządkowane, położna (bo to one się tym zajmują) wyznaczała po prostu najważniejsze momenty. Najpierw poszłam tak sobie, z ciekawości. Żeby się zrelaksować również. Potem jakoś dzień przed punkcją. Wieczór przed transferem, można też parę godzin przed chyba oraz po.Ile serii miałaś?