reklama
Mama1raz
Fanka BB :)
Zaczynasz stymulację ?Jutro wizyta w klinice. Mam małego stresika czy będzie wszystko ok jednak plamienie rozkręciło się w okres, więc zaczynamy
Gosia0132
Jak wszystko będzie w porządku to transferZaczynasz stymulację ?
Mama1raz
Ja miałam tak , że jak na złość nie chciał mi rosnąć pęcherzyk ale dostałam zastrzyki na 3 dni i ruszyło . Potem ovitrelle i było okejJak wszystko będzie w porządku to transfer
raisonnablement
Ja już też czekam na okres, ale miałam ovitrelle + 2x gonapeptyl na koniec więc podejrzewam, że szybciej niż dwa tygodnie po punkcji nie dostanęJutro wizyta w klinice. Mam małego stresika czy będzie wszystko ok jednak plamienie rozkręciło się w okres, więc zaczynamy
Gosia0132
Ja 3x Decapeptyl plus Provera do tego poniedziałku wiec nie powinnam, ale dostałam okres - powiedziano mi, ze tak zdarza sięJa już też czekam na okres, ale miałam ovitrelle + 2x gonapeptyl na koniec więc podejrzewam, że szybciej niż dwa tygodnie po punkcji nie dostanę
Gosia0132
Ja mam już dosyć zastrzyków ! Od 12.08 codziennie (lub dwa) razy dziennie coś idzie brzuch jutro ostatnia dawka NeoparinuJa miałam tak , że jak na złość nie chciał mi rosnąć pęcherzyk ale dostałam zastrzyki na 3 dni i ruszyło . Potem ovitrelle i było okej
Mama1raz
Wiem ! Męczące to … ale nic nie zrobimyJa mam już dosyć zastrzyków ! Od 12.08 codziennie (lub dwa) razy dziennie coś idzie brzuch jutro ostatnia dawka Neoparinu
Najgorzej było w trakcie stymulacji, jak miałam brzuch jak balon , a jeszcze musiałam sobie bić zastrzyki . Później już z górki
Mama1raz
To Twoje pierwsze podejście ?Ja mam już dosyć zastrzyków ! Od 12.08 codziennie (lub dwa) razy dziennie coś idzie brzuch jutro ostatnia dawka Neoparinu
reklama
raisonnablement
O kurde to też miałaś końską dawkę, to może ja też coś szybciej dostanę hahaJa 3x Decapeptyl plus Provera do tego poniedziałku wiec nie powinnam, ale dostałam okres - powiedziano mi, ze tak zdarza się