Hej, który to dzień stymulacji u Ciebie?Siemka, ja z raportem po wizycie 9 pęcherzyków dużych, trzy maleńkie, może jeszcze podrosną. We wtorek kolejna kontrola, czwartek najprawdopodniej punkcja i wszystko wskazuje na transfer świeży we wtorek 10 września )
reklama
wrobelmm
Fanka BB :)
Te małe strzykawki w menopurze mają w sobie nieco powietrza, którzy trzeba - przed rozpoczęciem pobierania - wstrzyknąć do fiolki z lekiem (w przeciwnym wypadku ciśnienie spowoduje zwalnianie tłoka strzykawki i nie będziesz mogła nabrać leku).ja to mam chyba troche inaczej, bo mam proszek + 2 strzykawki do zrobienia i 18 pojedynczych strzykawek do podania leku. Więc nie to, że wpuszczam i zasysam z powrotem, ale widziałam, ze i takie są
wrobelmm
I właśnie dlatego ivf jest dla Was ogromną szansą na rodzicielstwo - potrzebnych jest tylko kilka, super plemników, a przy 23mln jest z czego wybieraćZobacz załącznik 1658159
wyniki męża nie napawają nadzieją na powodzenie
wrobelmm
Moim zdaniem jest, bo ta moja akupunkturzystka mówiła, żebym przyszła przed transferem, aby „przygotować macice na przyjęcie zarodka”, a później po transferze, żeby ją „zamknąć” - czegokolwiek to nie znaczy, jak już kiedyś będzie mi dane - wdrożę wszystkie magiczne sztuczki - z niemieckim proszkiem włącznie!Rozmyślam też czy nie udać się na sesję akupunktury przed samym transferem, tylko zastanawiam się czy jest sens jeśli nie byłam nigdy wcześniej
wrobelmm
Super! I widzisz, Twoje obawy co do małej ilości pęcherzyków po ocenie ilości antralnych, były zupełnie niepotrzebne. Cieszę się bardzo, że ładnie idzie Twoja stymulacja. Oby tak dalej!Siemka, ja z raportem po wizycie 9 pęcherzyków dużych, trzy maleńkie, może jeszcze podrosną. We wtorek kolejna kontrola, czwartek najprawdopodniej punkcja i wszystko wskazuje na transfer świeży we wtorek 10 września )
fckathy
6 dzienHej, który to dzień stymulacji u Ciebie?
Ja mam dziś 5, wizyta w poniedziałek, czujesz coś, bolą Cię jajniki? Powodzenia6 dzien
amusedxxx
o to przypomnij mi jeszcze co to za proszek, pamiętam że były jakieś rozmowy na ten tematMoim zdaniem jest, bo ta moja akupunkturzystka mówiła, żebym przyszła przed transferem, aby „przygotować macice na przyjęcie zarodka”, a później po transferze, żeby ją „zamknąć” - czegokolwiek to nie znaczy, jak już kiedyś będzie mi dane - wdrożę wszystkie magiczne sztuczki - z niemieckim proszkiem włącznie!
reklama
raisonnablement
Też jestem ciekawa o co chodzio to przypomnij mi jeszcze co to za proszek, pamiętam że były jakieś rozmowy na ten temat