5dpt - 5Jaka wartość i który dpt?
7 dpt - 33.20
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
5dpt - 5Jaka wartość i który dpt?
jak korzystasz z refundacji to jest jedna wizyta potwierdzająca ciążę w 6 tygodniu w kliniceDziewczyny które sa również po udanym transferze - kiedy była lub planujecie wizyte w klinice ? Czy leki się zmieniły?
To są badania zarodka. Ale to nie jest refundowane. Badanie jednego zarodka to jakieś 2000-2500 złDziewczyny, powiedzcie coś o PGT, bo podpisujemy te papiery i nie wiem, czy któraś z Was robiła te badania?
Ja mam zadzwonić 10dpt z wynikiem bety do kliniki i dowiem się jakie są dalsze zaleceniaDziewczyny które sa również po udanym transferze - kiedy była lub planujecie wizyte w klinice ? Czy leki się zmieniły?
Który transfer okazał się tym udanym? GratulacjeDziewczyny które sa również po udanym transferze - kiedy była lub planujecie wizyte w klinice ? Czy leki się zmieniły?
dziękuję szczęśliwy pierwszyKtóry transfer okazał się tym udanym? Gratulacje
Badanie genetyczne zarodka. Pobieramy jest materiał z otoczki do badań. Sprawdzany jest kariotyp zarodka więc można wykluczyć takie choroby jak np zespół Downa.To są badania zarodka. Ale to nie jest refundowane. Badanie jednego zarodka to jakieś 2000-2500 zł