reklama
raisonnablement
Fanka BB :)
Może zadzwoń tam dzisiaj jeśli mają dyżur? A sprawdzałaś maila, czasami wysyłają informacje mailemKurczę, Klinika dzisiaj miała dać znać co z zarodkami i nawet się nie odezwali …
Gosia0132
Nic nie mamy. Oboje ciagle sprawdzaliśmy tel, panel pacjenta, maila. Nie wiem czy mam się złościć, czy smucić. Mam tylko numer ogólny do recepcji a jak dzisiaj nie pracują oficjalnie to nikt się nie pofatygujeMoże zadzwoń tam dzisiaj jeśli mają dyżur? A sprawdzałaś maila, czasami wysyłają informacje mailem
W poniedziałek mam kontrolę i zobaczymy... Jeżeli jajniki ruszyły to prawdopodobnie we czwartek.@Izuu007 a jak sytuacja u Ciebie, kiedy punkcja?
Odzyskałam te 2 tys za Menopur- apteka poszła mi na rękę i zrobiła zwrot do paragonu i zrealizowała ponownie receptę na ryczałt wystawiona przez lekarza poprawnie.
Dziś 5 czy 6 doba? W mojej klinice dzwonią na 6 dobę bo czasami przeciągają zarodki do 6Może zadzwoń tam dzisiaj jeśli mają dyżur? A sprawdzałaś maila, czasami wysyłają informacje mailem
Gosia0132
Mieli zadzwonic dzień po punkcji z i formacja ile udało się finalnie zapłodnić i ile poszło do mrożenia (oocyty). Człowiek teraz to zastanawia się czy szlag tego wszystkiego nie trafiłDziś 5 czy 6 doba? W mojej klinice dzwonią na 6 dobę bo czasami przeciągają zarodki do 6
reklama
Jaka wartość i który dpt?Melduję pozytywna bete