reklama
Ooo to tam gdzie jaDziękuję za odpowiedzi, ja chodziłam do lekarza swoim mieście, miałam niedrożne jajowody przed wodniaki i zostały udrożnione, dał nam 6 miesięcy na zajście, jak nie uda się to klinika niepłodności. Mam podstawowe badania hormonalne tarczyca, USG tarczycy, amh nasienie, nic więcej bo wszystko książkowo i syn na stanie który trafił się w 1 cyklu starań 6 lat temu. Klinika do jakiej będę szła w październiku to invimed Wrocław.
Jutro wizyta kontrolna stymuluje się już 6 dzień, więc zobaczymy co tam widać ciekawego
Orchidea93
Zaangażowana w BB
U mnie beta w 16 dpt 4126 a jutro pierwsza wizyta
Tak szybko wizyta?U mnie beta w 16 dpt 4126 a jutro pierwsza wizyta
Orchidea93
Zaangażowana w BB
To będzie 19 dpt myślisz ze za wcześnie?
Madame JS
Fanka BB :)
Masz szansę na zobaczenie pęcherzyka, ale chyba niewiele więcej ;-)To będzie 19 dpt myślisz ze za wcześnie?
Orchidea93
Zaangażowana w BB
No właśnie już nie mogę się doczekać tej wizyty a z drugiej strony się trochę boję. Mam nadzieję że pęcherzyk będzie tam gdzie być powinien. Dla tego chyba wolę jeździć częściej ale przynajmniej się upewnić ze wszystko na razie jest okMasz szansę na zobaczenie pęcherzyka, ale chyba niewiele więcej ;-)
Madame JS
Fanka BB :)
Doskonale rozumiem. Ja, która pierwszą wizytę miałam mieć z założenia w 6 lub 9 tygodniu ciąży ;-)No właśnie już nie mogę się doczekać tej wizyty a z drugiej strony się trochę boję. Mam nadzieję że pęcherzyk będzie tam gdzie być powinien. Dla tego chyba wolę jeździć częściej ale przynajmniej się upewnić ze wszystko na razie jest ok
reklama
Orchidea93
Zaangażowana w BB
Mój lekarz jeszcze idzie od września na urlop a jak liczyłaś tygodnie ciazy ? Od ostatniego okresu ?Doskonale rozumiem. Ja, która pierwszą wizytę miałam mieć z założenia w 6 lub 9 tygodniu ciąży ;-)