Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
Stosowalyście skróconą abstynencję u partnerów przed punkcją, czy standardowe 2-5 dni?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A miałabyś może możliwość podjechać na samo USG? Może to by coś rozjaśniło czy w ogóle się zanosiTo widać u mnie jakieś anomalie, zwyczajowo w 13 DC coś się działo- a teraz dupa czekam i obserwuje dalej.
standardowo jakoś chyba 3 dni wyszłoStosowalyście skróconą abstynencję u partnerów przed punkcją, czy standardowe 2-5 dni?
Nie mam. Bazuje na temp i testach obu, które zawsze się sprawdzały. Nie liczę na ten cykl, ale chciałabym zaplanować wyjazd i jak na złość.A miałabyś może możliwość podjechać na samo USG? Może to by coś rozjaśniło czy w ogóle się zanosi
U nas było 3 dni. Co najlepsze w dniu punkcji ruch 23 % a 3 miesiące przed tylko 9. Nasienie to loteria .Stosowalyście skróconą abstynencję u partnerów przed punkcją, czy standardowe 2-5 dni?
U mnie cykl po punkcji trwał 27 dni, więc taki standard. Ale z tego co czytałam to jednak może być różnie i ciężko przewidziećJak wyglądały Wasze cykle bezpośrednio po punkcji? Czy były owulacyjne? Ja szykuje się na transfer w grudniu, ale jak na złość dzisiaj 13 dc i zero oznak nadchodzącej owulacji testy blade ovu. Chciałam sobie zamówić bilet do PL, hotel i mniej więcej jakoś rozplanować wolne za wczasu, chociaż i tak jestem na skraju wywalenia z pracy, bo limit wykorzystałam.
P.s wiem że to niestandardowe pytanie , bo albo świeże transfery , albo zaraz po punkcji następny cykl jest transferowy, ale u mnie inna sytuacja
Dzięki Kolejna opinia do przodu . Będę obserwować kolejne dni, oby jak najszybciej sytuacja się wyklarowała.U mnie cykl po punkcji trwał 27 dni, więc taki standard. Ale z tego co czytałam to jednak może być różnie i ciężko przewidzieć
ale byłaś na moni i nic nie rośnie czy po prostu sama nic nie czujesz?To widać u mnie jakieś anomalie, zwyczajowo w 13 DC coś się działo- a teraz dupa czekam i obserwuje dalej.
U nas standardowo, ale efekt słaby, więc nie wiem czy dobrze zrobiliśmy.Stosowalyście skróconą abstynencję u partnerów przed punkcją, czy standardowe 2-5 dni?
Coś tam czuje , ale testy słabo ciemnieją.ale byłaś na moni i nic nie rośnie czy po prostu sama nic nie czujesz?
U nas standardowo, ale efekt słaby, więc nie wiem czy dobrze zrobiliśmy.
no to wiesz, że to nie jest wyznacznik myślałam, że na monitoringu nic nie rośnie. Może wszystko jest okej, organizm to nie maszyna, nie zawsze będzie dawać te same objawy.Coś tam czuje , ale testy słabo ciemnieją.