reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
A miałabyś może możliwość podjechać na samo USG? Może to by coś rozjaśniło czy w ogóle się zanosi
Nie mam. Bazuje na temp i testach obu, które zawsze się sprawdzały. Nie liczę na ten cykl, ale chciałabym zaplanować wyjazd i jak na złość.
Jak się czujesz na stymulacji? Czytałam, że niebawem punkcja💪

Jak wyglądały Wasze cykle bezpośrednio po punkcji? Czy były owulacyjne? Ja szykuje się na transfer w grudniu, ale jak na złość dzisiaj 13 dc i zero oznak nadchodzącej owulacji testy blade ovu. Chciałam sobie zamówić bilet do PL, hotel i mniej więcej jakoś rozplanować wolne za wczasu, chociaż i tak jestem na skraju wywalenia z pracy, bo limit wykorzystałam.
P.s wiem że to niestandardowe pytanie , bo albo świeże transfery , albo zaraz po punkcji następny cykl jest transferowy, ale u mnie inna sytuacja🙄
U mnie cykl po punkcji trwał 27 dni, więc taki standard. Ale z tego co czytałam to jednak może być różnie i ciężko przewidzieć :(

reklama
Do góry