reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Jak wyglądały Wasze cykle bezpośrednio po punkcji? Czy były owulacyjne? Ja szykuje się na transfer w grudniu, ale jak na złość dzisiaj 13 dc i zero oznak nadchodzącej owulacji testy blade ovu. Chciałam sobie zamówić bilet do PL, hotel i mniej więcej jakoś rozplanować wolne za wczasu, chociaż i tak jestem na skraju wywalenia z pracy, bo limit wykorzystałam.
P.s wiem że to niestandardowe pytanie , bo albo świeże transfery , albo zaraz po punkcji następny cykl jest transferowy, ale u mnie inna sytuacja🙄

Jak wyglądały Wasze cykle bezpośrednio po punkcji? Czy były owulacyjne? Ja szykuje się na transfer w grudniu, ale jak na złość dzisiaj 13 dc i zero oznak nadchodzącej owulacji testy blade ovu. Chciałam sobie zamówić bilet do PL, hotel i mniej więcej jakoś rozplanować wolne za wczasu, chociaż i tak jestem na skraju wywalenia z pracy, bo limit wykorzystałam.
P.s wiem że to niestandardowe pytanie , bo albo świeże transfery , albo zaraz po punkcji następny cykl jest transferowy, ale u mnie inna sytuacja🙄
Ja miałam cykl przerwy, i ten po punkcji był nieco krótszy niż zazwyczaj- 23dni, a średnio miałam ostatnio 25-26dni. Nie wiem czy owulacja była bo kompletnie nie sprawdzałam 🙈

No i.przyszedl kryzys i dół...
Jak kiedyś się udało to mialam plamienie implantacyjne...innym razem odrzucały mnie zapachy...wszystko przed zrobieniem bety...
Teraz nawet lekkiego bólu brzucha...nic...
Ja nie miałam żadnych objawów tym razem a narazie udany🙃

Poprzednim razem bolał brzuch i też byl udany.
Nie ma reguły

Ja miałam cykl przerwy, i ten po punkcji był nieco krótszy niż zazwyczaj- 23dni, a średnio miałam ostatnio 25-26dni. Nie wiem czy owulacja była bo kompletnie nie sprawdzałam 🙈
Dzięki za odpowiedź, u mnie zapowiada się dłuższy...i sra mi w papiery , bo grudzień i to wszystko podwójnie źle się planuje im bliżej świat , jest drożej- przed świętami wyjazd kocham takie akcje😭😂 i jeszcze te badania co mamy akurat w grudniu się kończą, więc masakra . Ten transfer jeszcze "oblecą" a ewentualnie kolejne wiaża się z kolejnymi badaniami , wizytami. A tak w ogóle, to im bliżej transferu- tym mniej we mnie optymizmu. Nie wiem czy to ja jestem dziwna, czy to norma 😕

no u mnie teraz jest kolejny cykl po punkcji i szykuje się owulacyjny, poprzedni też raczej był owulacyjny, bo na monitoringu w 9 chyba dc widać było pęcherzyk dominujący.

reklama
no u mnie teraz jest kolejny cykl po punkcji i szykuje się owulacyjny, poprzedni też raczej był owulacyjny, bo na monitoringu w 9 chyba dc widać było pęcherzyk dominujący.
To widać u mnie jakieś anomalie, zwyczajowo w 13 DC coś się działo- a teraz dupa czekam i obserwuje dalej.

Do góry