reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Ja też właśnie mam urodziny taty to już torta szykuje od środy, córka ma obiecane robienie babeczki dzisiaj. Więc pełna para. A tort michalkowy, z chrupka i żelka malinowa. Dzisiaj będę składać a jutro rano tynkować. Za tydzień mam koncert więc jakoś ten czas zleci szybko. Masz wolne do wtorku więc akurat, we wtorek przed pracą szybki pozytywny test ;)
Ja też właśnie robię tort na weekend dla znajomego, ale u mnie średnio z weną i mam krem czekoladowy z orzeszkami ziemnymi, krem mango z borówkami i śmietankowy z truskawkami. Nic nie byłam w stanie spróbować w aktualnym stanie, mąż się mógł wykazać jako tester xD a mascarpone jak mi już śmierdziało na koniec…😂

reklama
Ja też właśnie robię tort na weekend dla znajomego, ale u mnie średnio z weną i mam krem czekoladowy z orzeszkami ziemnymi, krem mango z borówkami i śmietankowy z truskawkami. Nic nie byłam w stanie spróbować w aktualnym stanie, mąż się mógł wykazać jako tester xD a mascarpone jak mi już śmierdziało na koniec…😂
Ta grupa powinna się nazywać in vitrowe torciary :D

Hej dziewczyny 🙂 Melduję się w 2 dpt. Z objawów to w nocy mozno dokuczało mi podbrzusze jakie kłucia, jakby skurcze i bóle... Nie wiem czy to dobry czy zły znak, przy pierwszym transferze tak nie miałam. Zobaczymy. 🙂 tak się nasłuchałam o tych waszych tortach że sama bym zjadła a nie mam 😅 Jakieś ciacho będę musiała kupić w sklepie 😅

Melduję dzisiejsza betę:

Załączniki

• Screenshot_20241108_132359_Chrome.jpg
    Screenshot_20241108_132359_Chrome.jpg
    161,2 KB · Wyświetleń: 107
Cześć dziewczyny, trochę się nie odzywałam bo pierwsze przyrosty bety nie były szałowe i już byłam pewna że po wszystkim. Ostatnią betę robiłam we wtorek i beta przyspieszyła (w ciągu 6dni wzrosła z 133,8 do 1823,8). Pani doktor stwierdziła, że wynik ok i teraz mam powtórzyć w sobotę i umówić się na USG. Zdążyłam nastawić się pozytywnie, dziś jakby objawy mi przeszły i znowu czarne myśli. Jestem już po jednym poronieniu zatrzymanym (jeszcze na staraniach naturalnych) i wtedy też z dnia na dzień objawy minęły 😭

reklama
Mój pierwszy też nie udany . Niestety Biochem . Ale głowa do góry , będzie dobrze , masz jeszcze zarodki ?❄️
tak mialam pobranych 15 pecherzyków i zarodków było 6 jeden poszedl na 1 transfer a zostało 4 zdrowe bo z jednym cos sie stało. czekam na okres i jestem w kontakcie z moim lekarzem

Do góry