reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
I nie pocieszę Cię, bo cala ciążę się człowiek martwi. Ja jak się uda procedura i zobaczę serduszko pójdę na zwolnienie, bo ta praca nie jest dobra do coazy, plus po trzech stratach jestem przewrażliwiona. Jednak jak pracowałam w ciąży do 7miesiaca lepiej się czułam, nie zastanawiałam się.
Tak czuję, że to nie będzie łatwy okres, nawet po porodzie, ciągle gdzieś będzie z nami ten strach. No,ale trzeba być tej dobrej mysli zawsze:) Przykro mi z powodu Twoich strat,oby teraz Ci zły los wynagrodził to w końcu;) Też bym miała obawy na Twoim miejscu i wolałbym zadbać o siebie, juz się nie mogę doczekać kiedy pójdę na zwolnienie ,mam tyle do zrobienia🙈 Dzisiaj chwila prawdy czy wszystko z dzidzia w porzadku😟 Z czegoś musza te kg przybywać 🤭

Masz rację, to prawda. Dziś mam dużo roboty, jutro też, bo będziemy mieć gości, będę robić jakieś pyszności to czas zleci :D zdaję sobie sprawę, że ja na to nie mam wpływu i to jest najgorsze, jestem osobą, która chce mieć na wszystko wpływ i w takich momentach się wykładam sama przed sobą… oby tym razem wszystko było dla mnie szczęśliwe :)
Ja też właśnie mam urodziny taty to już torta szykuje od środy, córka ma obiecane robienie babeczki dzisiaj. Więc pełna para. A tort michalkowy, z chrupka i żelka malinowa. Dzisiaj będę składać a jutro rano tynkować. Za tydzień mam koncert więc jakoś ten czas zleci szybko. Masz wolne do wtorku więc akurat, we wtorek przed pracą szybki pozytywny test ;)

Ja też właśnie mam urodziny taty to już torta szykuje od środy, córka ma obiecane robienie babeczki dzisiaj. Więc pełna para. A tort michalkowy, z chrupka i żelka malinowa. Dzisiaj będę składać a jutro rano tynkować. Za tydzień mam koncert więc jakoś ten czas zleci szybko. Masz wolne do wtorku więc akurat, we wtorek przed pracą szybki pozytywny test ;)
O kocham torty z kremem michalkowym, najlepszeee! Wyślij nam zdjęcie dzieła jak już będzie zrobione, ja też hobbystycznie dla rodziny zaczęłam robić torty i w przyszłym roku chciałabym się wybrać na jakiś kurs :p

reklama
Do góry