reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
I nie pocieszę Cię, bo cala ciążę się człowiek martwi. Ja jak się uda procedura i zobaczę serduszko pójdę na zwolnienie, bo ta praca nie jest dobra do coazy, plus po trzech stratach jestem przewrażliwiona. Jednak jak pracowałam w ciąży do 7miesiaca lepiej się czułam, nie zastanawiałam się.
Tak czuję, że to nie będzie łatwy okres, nawet po porodzie, ciągle gdzieś będzie z nami ten strach. No,ale trzeba być tej dobrej mysli zawsze:) Przykro mi z powodu Twoich strat,oby teraz Ci zły los wynagrodził to w końcu;) Też bym miała obawy na Twoim miejscu i wolałbym zadbać o siebie, juz się nie mogę doczekać kiedy pójdę na zwolnienie ,mam tyle do zrobienia🙈 Dzisiaj chwila prawdy czy wszystko z dzidzia w porzadku😟 Z czegoś musza te kg przybywać 🤭

Masz rację, to prawda. Dziś mam dużo roboty, jutro też, bo będziemy mieć gości, będę robić jakieś pyszności to czas zleci :D zdaję sobie sprawę, że ja na to nie mam wpływu i to jest najgorsze, jestem osobą, która chce mieć na wszystko wpływ i w takich momentach się wykładam sama przed sobą… oby tym razem wszystko było dla mnie szczęśliwe :)
Ja też właśnie mam urodziny taty to już torta szykuje od środy, córka ma obiecane robienie babeczki dzisiaj. Więc pełna para. A tort michalkowy, z chrupka i żelka malinowa. Dzisiaj będę składać a jutro rano tynkować. Za tydzień mam koncert więc jakoś ten czas zleci szybko. Masz wolne do wtorku więc akurat, we wtorek przed pracą szybki pozytywny test ;)

Ja też właśnie mam urodziny taty to już torta szykuje od środy, córka ma obiecane robienie babeczki dzisiaj. Więc pełna para. A tort michalkowy, z chrupka i żelka malinowa. Dzisiaj będę składać a jutro rano tynkować. Za tydzień mam koncert więc jakoś ten czas zleci szybko. Masz wolne do wtorku więc akurat, we wtorek przed pracą szybki pozytywny test ;)
O kocham torty z kremem michalkowym, najlepszeee! Wyślij nam zdjęcie dzieła jak już będzie zrobione, ja też hobbystycznie dla rodziny zaczęłam robić torty i w przyszłym roku chciałabym się wybrać na jakiś kurs :p

reklama
Do góry