reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dzis 5dpt. Mam nadzieję że to nie tylko moja głowa..

Załączniki

• 20241104_051413.jpg
    20241104_051413.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 121
  • 20241104_051729.jpg
    20241104_051729.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 121
Jak długo w waszej klinice czeka się na wyniki ? Nam powiedzieli,że około 3 tygodni .
Słyszałam już raz że miesiąc ponad od lekarza, później położne powiedziały że do 2 tygodni a czasem tydzień, z tym że teraz święta po drodze więc może się wydłużyć. Wysłali w zeszły poniedziałek więc czekam tydzień. U mnie też denovo podejrzewali bo mam zdrowe dziecko a że dwie później do 6tc poronione a czwarta w 10tc to przypadek. Lekarka się uparła na kariotypy. Jeszcze źle pobrali materiał, bo w materiale do badania dziecka było więcej mojego i wyszło że dziecko miało wadę zrownowazona jak ja, więc powinno żyć. Dużo przygod było. Trzymam za Ciebie kciuki ;)

Powiem wam dziewczyny ze się człowiek uczy całe życie 😳 Biorę besins 2 x dziennie po 200 mg i żeby chronić żołądek brałam z posiłkami. Po dzisiejszym wieczornym branym z posiłkiem tak mi się zakręciło w głowie że aż się przestraszyłam bo u mnie takie rzeczy raczej się nie dzieją. Czytam a tu besinsu nie wolno brać z posiłkiem 😳 bo zwiększa jego biodostępność 😳 Trzeba zachować tak minimum 30 min a najlepiej godzinę odstępu, więc tak ostrzegam gdyby któraś też ten błąd popełniła 😳
no niestety Besins tak działa 🙈 ja po punkcji już przeżyłam helikoptery i po transferze bogatsza w doświadczenie pilnuje się 😅 dodam że zawroty głowy potęguje gorące jedzenie i picie więc nawet herbatkę ciepłą odradzam w czasie brania tabletki 😀

Powiem wam dziewczyny ze się człowiek uczy całe życie 😳 Biorę besins 2 x dziennie po 200 mg i żeby chronić żołądek brałam z posiłkami. Po dzisiejszym wieczornym branym z posiłkiem tak mi się zakręciło w głowie że aż się przestraszyłam bo u mnie takie rzeczy raczej się nie dzieją. Czytam a tu besinsu nie wolno brać z posiłkiem 😳 bo zwiększa jego biodostępność 😳 Trzeba zachować tak minimum 30 min a najlepiej godzinę odstępu, więc tak ostrzegam gdyby któraś też ten błąd popełniła 😳
Po nim się ogólnie mega kręci w głowie, mi lekarka zamieniła na utrogestan

reklama
Do góry