reklama
Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
Robiliśmy we wrześniu i nie musieliśmy mieć żadnego skierowaniaPamietam akcje z Katowicami. Oni już później trochę „przykręcili śrubę „ i facet musi mieć skierowanie od urologa
raisonnablement
To transferujemy razem, teraz musi się nam udaćJa już po wizycie u lekarza, w środę za tydzień transfer. W poniedziałek Helicobacter, jak będzie ujemny to jedziemy z tematem.
raisonnablement
@amusedxxx Ty też też miałaś te różowe, nasza testerko ?ja miałam różowe
Lily_of_the_valley
Od razu do stymulacjija z kolei się bije z myślami, czy jak nam transfer nie wyjdzie to podchodzić od razu do stymulacji, czy bookować wakacje w maju w Turcji i dopero po nich robić kolejną stymulację
Lily_of_the_valley
PięknieDziewczyny mam kolejną betę, 17dpt lub jak kto woli 5+0 wynik 4480 to robi się prawdziwe
Lily_of_the_valley
Ja się jutro dowiem czy startujemy ze stymulacją. Dziś 1dc, a jutro po południu wizytaDziewczyny czy ktoś planuje punkcje na listopad ?
Agunia1401
Moderator
Mój tak kombinuje już że na święta gdzieś lecieć, pozniej że na moje urodziny 14 stycznia.... a ja nie wiem czy to dobry pomysł, stracimy kasę za bilety jak się okaże że mam zakaz lotów. Transfer jak nic się nie odsunie w połowie grudnia. A może właśnie by się przydało takie odstresowanie.Ja tak planowałam i guzik, zakaz lotów
reklama
Daj znać co i jak ;*Ja się jutro dowiem czy startujemy ze stymulacją. Dziś 1dc, a jutro po południu wizyta