anyżowa
Fanka BB :)
No taki jest planczyli bedzie bobasek pod choinke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No taki jest planczyli bedzie bobasek pod choinke
Czuje się całkiem dobrze, chyba powoli zaczynam wierzyć że może być dobrze za tydzień idziemy na pierwsze USG@amusedxxx jak się czujesz? Kiedy wizyta z bąbelkiem?
Limit pecha wyczerpałaś, musi być dobrze! będę czekać na wieściCzuje się całkiem dobrze, chyba powoli zaczynam wierzyć że może być dobrze za tydzień idziemy na pierwsze USG
Miałam mieć krótki, ale docelowo długi....A jaki miałaś protokół?
Wszystkie parametry obniżone, ale głównie koncentracja małaa jakie ma nasienie?
Kup bezalkoholoweTo chyba kupię jakieś czerwone winko przedtrasnferowe, żeby Się zarodek dobrze zagnieździł
Mnie też, mnie też! Do dziś! (11+5)będzie dobrze. Mnie też brzuch regularnie pobolewa
Transfer to dzień owulacji + wiek zarodka (najczęściej 5 dni)To będziemy razem, jak mamy okres w tym samym dniu to może i następny przyjdzie. Rozumiem że transfer jest podobnie jak wypada dzień owulacji to może prezent na mikołaja?