Deess.
Fanka BB :)
sprawdzałam przed chwilą nie ma nicJuż jest po południu, co oni w kulki lecą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sprawdzałam przed chwilą nie ma nicJuż jest po południu, co oni w kulki lecą
A z ciekawostek. Ja miałam podstawowe leki przysłane z Grecji (ulotki po grecku to był fun) i mimo, że to były te same leki co u nas to zupełnie inaczej pakowane, z innymi strzykawkami i igłami. I np orgalutran z Grecji miał cieńszą igłę niż ten dokupiony w Polsce.Ja wczoraj byłam wieczorem sama, mąż wracał z pogrzebu. Nie wiem jakim cudem dałam radę zrobić sama ten zastrzyk orgalutran igła gruba i tępa, już myślałam że się nie wbije. I ze stresu tak mi się ręka spociła, że mi się ślizgała na tej strzykawce i nie mogłam tłoka wcisnąć
No ja właśnie z jogurtami mam podobnie że średnio przepadam, ale kupię może jakieś puddingi proteinowe to poradzę jakośJa od początku stymulacji staram się jest lekko i dużo białka, a ja akurat średnio lubię wszelkiego rodzaju jogurty
Już z górki
Mam nadzieję, że naprawili sprzęt i za chwilę się pojawiąsprawdzałam przed chwilą nie ma nic
no oby bo przecież osiwiejeMam nadzieję, że naprawili sprzęt i za chwilę się pojawią
Niech nam sie trzymają bąbelki do marca5dpt beta 16,77
7dpt beta 69,18 progesteron 39
Jestem ciut spokojniejsza
bardzo w to wierzęNiech nam sie trzymają bąbelki do marca
Rośnij bączku, rosnij5dpt beta 16,77
7dpt beta 69,18 progesteron 39
Jestem ciut spokojniejsza