reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
A kiedy się okazało, że to Biochem?
też dość wcześnie miałam cień, poszłam na betę i przyrost na własną rękę i były oki na start. A potem trzecia beta w 10dpt w klinice już z minimalnym przyrostem i kolejna spadkowa. Max wtedy jaki miałam to niecałe 50, więc teraz i tak jest postęp, ale niepewność i tak pozostaje 🙈

też dość wcześnie miałam cień, poszłam na betę i przyrost na własną rękę i były oki na start. A potem trzecia beta w 10dpt w klinice już z minimalnym przyrostem i kolejna spadkowa. Max wtedy jaki miałam to niecałe 50, więc teraz i tak jest postęp, ale niepewność i tak pozostaje 🙈
Mnie ściska w żołądku jak o tym myślę, ale też jak na 6dpt to ta beta wydaje się być naprawdę fajna. Oby to dobrze ruszyło u nas wszystkich 🥹

Mnie ściska w żołądku jak o tym myślę, ale też jak na 6dpt to ta beta wydaje się być naprawdę fajna. Oby to dobrze ruszyło u nas wszystkich 🥹
Ja też się oczywiście stresuje biochemem ale pocieszam się że ja mam zarodki przebadane więc chociaż tyle że nie mają wad jeśli chodzi o chromosomy i zawsze to mniejsza szansa na odrzucenie

ja 6dpt beta 42, 8dpt beta 147 i mówię nie badam już żeby się nie stresować zrobiłam tylko test bo chciałam taki ładny z porządnymi dwoma krechami mieć i co 15 dpt poszłam na betę bo stwierdziłam że nie wytrzymam z niepewnością jeszcze tydzień do USG 😅 beta 3000. Więc czasem plan to jedno a praktyka drugie

ja 6dpt beta 42, 8dpt beta 147 i mówię nie badam już żeby się nie stresować zrobiłam tylko test bo chciałam taki ładny z porządnymi dwoma krechami mieć i co 15 dpt poszłam na betę bo stwierdziłam że nie wytrzymam z niepewnością jeszcze tydzień do USG 😅 beta 3000. Więc czasem plan to jedno a praktyka drugie
Ojej! Ale mi to dało nadzieję ❤️ Mój mąż też mnie bardzo wspiera, pytał dzisiaj dlaczego zawsze muszę zakładać najgorsze, że przecież będzie dobrze i też mnie to pocieszyło. No oby, oby. Jutro mam zajęty dzień, więc zleci i w piątek będzie wiadomo co dalej 🥹

reklama
Excited Despicable Me GIF

Do góry