To jest nas dwie! Znasz przyczynę niepowodzenia w pierwszym transferze? Trzymam kciukiHej dziewczyny Dzisiaj 3 DC, wczoraj zaczęłam letrozol, pod koniec przyszłego tygodnia mam wizytę na USG zobaczymy jak będzie. Boje się tego drugiego transferu, boje się znowu niepowodzenia
reklama
Pięknie ruszył! Trzymamy bardzo mocno kciuki!U mnie beta
6dpt 9,6
8dpt 22
10dpt 80
Jakoś ruszył
fckathy
Fanka BB :)
Aaa pięknie ruszyło! Gratulacje!U mnie beta
6dpt 9,6
8dpt 22
10dpt 80
Jakoś ruszył
Deess.
U mnie beta
6dpt 9,6
8dpt 22
10dpt 80
Jakoś ruszył
raisonnablement
Ja kontaktowałam się z lekarzem, jak za tydzień nie będzie miesiączki to mam przyjść na kontrolę - dziś 42 dzień cyklu… dobrze, że jutro napiję się drineczka z kumpelą
Mocno trzymam kciuki ;*U mnie beta
6dpt 9,6
8dpt 22
10dpt 80
Jakoś ruszył
JestemA
To miałyśmy transfer tego samego dnia, co więcej- mój zarodek to też 5BA kiedy zaczynasz testowanie?Hej dziewczyny! Ja wracam po totalnej załamce po nieudanym transferze w lipcu
Wczoraj transfer zarodka 5BA, mam dużo nadzieję i spokój ducha, że tym razem Świetliczek zostanie z nami Choć boję się jak cholera. Widzę tutaj tyle pozytywnych bet! Niesamowicie zazdroszczę i trzymam za Was kciuki! Chciałabym dołączyć w przyszłą sobotę do tej grupy
nieznośne_poplątanie
Cześć Dziewczyny! Czas już na nowy etap walki, więc 29.10. mamy wizytę kwalifikacyjną. Czy Wy też musiałyście powtarzać badania nasienia jeszcze przed kwalifikacją, czy to już takie zdzieranie kasy po prostu?
reklama
amusedxxx
a wcześniejsze kiedy robiliście? Ogólnie badanie nasienia też jest w ramach programu, więc moglibyście robić już za darmoCześć Dziewczyny! Czas już na nowy etap walki, więc 29.10. mamy wizytę kwalifikacyjną. Czy Wy też musiałyście powtarzać badania nasienia jeszcze przed kwalifikacją, czy to już takie zdzieranie kasy po prostu?